Članice plesnog kluba "Royal" se okitile medaljama u Poljskoj

Na takmičenju u Tvardogori učestvovalo je više od 2.000 takmičara
488 pregleda 0 komentar(a)
plesni klub royal, Foto: Privatna arhiva
plesni klub royal, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 21.11.2018. 08:45h

Članovi Sportskog plesnog kluba „Royal“ iz Nikšića nastavljaju da nižu uspjehe i da se sa međunarodnih takmičenja vraćaju sa medaljama.

Na 25. Kupu Poljske u modernim plesovima, koji je održan u Tvardogori, pod pokroviteljstvom Međunarodne svjetske plesne federacije, članice “Royal”-a osvojile su dvije zlatne i jednu srebrnu medalju. Zlatom se, u disciplini latino show, okitila formacija juniorki u sastavu Anja Urošević, Anđela Milović, Maša Miljanić, Miljana Vučić, Sara Nenezić i Sara Mitrović. Anđela Milović je treći put ove godine osvojila zlatnu medalju u disciplini latino show, dok je Maši Miljanić pripalo srebro.

Na takmičenju u Tvardogori učestvovalo je više od 2.000 takmičara.

Hip hop takmičari pomenutog kluba ove sedmice putuju za Litvaniju, a naredne godine u planu su učešća na brojnim takmičenjima.

„Svjetsko prvenstvo u latino show disciplini u novembru naredne godine održaće se u Bosni i Hercegovini tako da smo već počeli sa pripremama. Naše brojne formacije učestvovaće na međunarodnim takmičenjima u Sloveniji, Austriji, Grčkoj, Srbiji, Makedoniji, a u planu nam je i evropsko u hip hopu koje će se održati u Italiji”, saopštili su iz “Royal”-a.

Galerija

Bonus video: