Posebna komisija ocjenjuje Krapovićevog šofera

Umjesto dosadašnjeg “audija A8”, službeno vozilo prvog čovjeka Budve biće “ford mondeo”
64 pregleda 6 komentar(a)
Dragan Krapović
Dragan Krapović
Ažurirano: 16.10.2018. 19:37h

Opštinska komisija sjutra će provjeriti sposobnosti kandidata koji su se prijavili za radno mjesto vozača predsjednika Opštine Budva. Kandidat će polagati pisani test, provjeru posebnih vještina, kao i intervju.

Umjesto dosadašnjeg “audija A8”, službeno vozilo prvog čovjeka Budve biće “ford mondeo”. Cetinjska kompanija “Pegasus” dostavila je najbolju ponudu na tenderu za nabavku 12 novih službenih autmobila Opštine. Vrijednost ponude je 184.649,68 eura, od kojih će u novcu Opština platiti 132 hiljade, dok će ostatak od 52 hiljade eura najbolji ponuđač preuzeti za 14 starih službenih vozila lokalne uprave koji su procijenjeni na tu sumu.

Pored “mondea”, lokalna uprava će kupiti “fijeste”, “c max” i terenca “kurijer”.

Čelni ljudi Opštine do sada su koristili znatno skuplje “audije”, kupljene u vrijeme dok je gradom upravljao Rajko Kuljača, i automobile “folksvagen polo”.

Ponuda cetinjske kompanije ocijenjena je kao jedina, navedeno je u odluci koju je potpisao gradonačelnik Dragan Krapović.

Opština je tražila jednu limuzinu crne-metalik boje, zapremine motora od minimum 1.900 cm3, minimalne snage 130 kw, sa automatskim mjenjačem i duplim kvačilom, četvoro vrata i pet sjedišta i maksimalne dužine 4.875 milimetara.

U zavisnosti od opreme, takav automobil košta do 30.000 eura.

Ponuđač daje garanciju minimum tri godine i pređenih 100.000 kilometara, koja počinje da teče od dana kada je zapisnički konstatovano preuzimanje vozila

Bonus video: