Žurka izneneđenja za T-Mobile korisnike u Budvi

Kako bi čitav događaj poprimio na spontanosti, kompanija je tek par sati pred početak žurke poslala sms pozivnice svojim korisnicima
51 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 05.08.2011. 13:11h

Stotine lopti na plaži, puno igre, smijeha, zumbe, nagrada, dobre muzike i još boljeg raspoloženja – tako je u najkraćem danas bilo na žurci iznenađenja na plažnom baru Chill Out u Budvi. Povod za druženje je promocija turističkog pripejd paketa Holiday Crnogorskog Telekoma.

Kako bi čitav događaj poprimio na spontanosti, kompanija je tek par sati pred početak žurke poslala sms pozivnice svojim korisnicima. Turiste je na plaži dočekao izuzetno lijep prizor – stotine lopti koje su u jednom trenutku prekrile čitavu plažu. Uslijedilo je takmičenje u odbojci, podijeljeni su pokloni za sve učesnike i nagrade za one najuspješnije.

Za muziku i dobro raspoloženje bio je zadužen MC Marko. Mnogobrojne turiste posebno je privukao popularni zumba ples fitnes studia Soko Gym iz Podgorice.

Istovremeno, posjetiocima su predstavljene prednosti Holiday paketa, koji turistima donosi brojne pogodnosti u komunikaciji – mogućnost izbora pet brojeva iz bilo koje mreže iz Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Rusije i Albanije, prema kojima je sms potpuno besplatan.

Ideja za žurku iznenađenja nastala je po uzoru na takozvane ­“flash mob” događaje koji se organizuju u metropolama širom svijeta, a podrazumijevaju spontano okupljanje na javnom mjestu radi zabave. Ovo je treći događaj te vrste u Crnoj Gori, nakon žurki u Bečićima i Sutomoru.

Još nekoliko žurki iznenađenja biće organizovane i u narednom periodu na crnogorskim plažama, sa namjerom da slogan “Podijeli doživljaj” oživi na originalan način, i u želji da, osim visoko kvalitetnih proizvoda i usluga, svojim korisnicima pruži jedinstven i nesvakidašnji doživljaj, i da im omogući da to prenesu i podijele sa dragim osobama.

Bonus video: