Prvi Fejsbuk telefon

Ovaj telefon se razlikuje od ostalih po posebnom tasteru za pozivanje Fejsbuk stranice i dubokoj integraciji sa ovom socijalnom mrežom.
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.06.2011. 19:54h

HTC izbacuje takozvani Fejsbuk telefon, koji će imati poseban taster za pozivanje Fejsbuk stranice i duboku integraciju sa ovom socijalnom mrežom.

Telefon je u početku trebao da dobije ime "ChaCha", ali ljudi u HTC-a su se predomislili i nazvali novu kreaciju "HTC Status".

Telefon će imati QWERTY tastaturu, omogućavaće korisnicima direktnu povezanost kamere i adresara sa Fejsbukom. Takođe će imati displej od 2,6 inča, rezolucije 480x320 piksela. Dve kamere će biti ugrađene, jedna od 5 megapiksela pozadi, i prednja čija rezolucija će biti dovoljna za video čet. Telefon će raditi na Android Gingerbread operativnom sistemu.

Podrška za čet koja će biti na ovom telefonu će pomoći korisnicima da se povežu sa prijateljima grupno ili pojedinačno. Ostale podrške će isto biti usmjerene na lakše korišćenje Fejsbuka. Jedna od njih će biti i kalendar u koji će biti upisani svi rođendani vaših prijatelja.

Bonus video: