Rožajcu hitno potrebna operacija u Turskoj

Abdulah je poslije saobraćajnog udesa 2008. godne, kada je imao veoma teške tjelesne povrede, počeo svoju borbu za zdravlje jer je imao i problem sa infekcijom. Od tada do danas, stanje se konstantno pogoršavalo da bi sada došao u stadijum kada se u roku od 15 dana mora odlučiti na operaciju ili na amputaciju (odsijecanje) noge koja bukvalno trune
153 pregleda 1 komentar(a)
Avdulah Dedeić
Avdulah Dedeić
Ažurirano: 15.10.2018. 14:59h

Rožajcu Avdulahu Afku Dedeiću (35) potrebna je hitna operacija u Turskoj kako bi mu doktori spasili nogu koju je zahvatila tromboza.

Abdulah je poslije saobraćajnog udesa 2008. godne, kada je imao veoma teške tjelesne povrede, počeo svoju borbu za zdravlje jer je imao i problem sa infekcijom. Od tada do danas, stanje se konstantno pogoršavalo da bi sada došao u stadijum kada se u roku od 15 dana mora odlučiti na operaciju ili na amputaciju (odsijecanje) noge koja bukvalno trune.

Jedini spas za Abdulaha je operacija u Turskoj za koju je potrebno izdvojiti 15.000€, a koje Abdulah ne može obezbijediti, jer sa suprugom i maloljetnim sinom živi od jedne skromne plate.

Ovo je prilika da pokažemo svoju humanost i da zajedničkim snagama i donacijama, prikupimo sredstva kako bi Abdulah otputovao za Tursku gdje bi na respektabilnoj klinici, tim doktora- specijalista, uradio posljednje analize i nalaze, te izveo ovaj veoma komplikovan operativni zahvat i spasio nogu od amputacije.

Kontakt tel/viber +382 69 200 250

Bonus video: