Želite znati kako vam stoje veće grudi? Probajte novu iPhone aplikaciju

"Sliku možete da pokažete momku, mužu ili prijateljicama i pitate ih za mišljenje", kaže Kinsli.
72 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 10.05.2011. 10:03h

Estetski hirurg Elizabet A. Kinsli iz Nju Orleansa, autorka je iAugment aplikacije za iPhone, zahvaljujući kojoj žene mogu da vide kako bi izgledale sa većim grudima.

Aplikacija je besplatna i prvenstveno namijenjena ženama koje žele da se podvrgnu estetskim operacijama povećanja grudi. Kinsli je prva među kolegala hiruzima koja je u svoju ordinaciju uvela 3D tehnologiju kako bi pacijentkinjama pokazala kako mogu da izgledaju ako se podrvrgnu operaciji.

Aplikacija radi sa fotografijama grudnog koša korisnica. Nakon što fotografišu poprsje, zahvaljujući aplikaciji mogu da povećavaju ili smanjuju grudi. Kursorom je neohodno označiti grudi, nakon čega je moguće uvećanje za 17 veličina, u zavisnosti od veličine implantanta.

"Sliku možete da pokažete momku, mužu ili prijateljicama i pitate ih za mišljenje", kaže Kinsli.

Ona navodi da je aplikacija odlična stvar kada žene žele da znaju kako bi izgledale sa drugačijim grudima, te ili da provjere koja je veličina prava za njih.

Komentari na aplikaciju su uglavnom pozitivni, a koriste je i muškarci, uglavnom da bi provjerili kako njihove 'bolje polovine' izgledaju sa većim grudima.

"Izgleda sjajno" Svi mi razmišljamo o tome kako bi izgledala naša žena ili djevojka kada bi imala malo veće grudi, a sada čak ne moramo da dajemo novac da bismo to saznali. Dozvoljeno nam je da maštamo, zar ne", naveo je jedan od korisnika, Džim Slejter (38) u komentaru

Stručnjaci se boje da bi aplikacija mogla da podstakne žene koje nisu namjeravale da povećaju grudi, da to ipak urade.

Bonus video: