Budva: Vlasnik sporne ograde tvrdi da je ona postavljena na njegovom placu

Predmetna ograda je postavljena na parceli 617/1 KO Budva u vlasništvu Knežević Stanka iz Budve, u cjelini.
90 pregleda 0 komentar(a)
Ograda, Budva, Foto: Čitalac "Vijesti"
Ograda, Budva, Foto: Čitalac "Vijesti"
Ažurirano: 12.04.2011. 10:09h

Ograda koja čini da se ljudi osjećaju kao da žive u getu, o kojoj je redakciji portala stigla informacija od čitaoca, problem je investitora zgrade u kojoj taj čitalac stanuje, a ne onih koji žive na placu do te zgrade, i čija ograda, kako se vidi na fotografiji, prelazi dijelom i preko trotoara pred zgradom. Na priču je reagovao vlasnik tog placa, Knežević Stanko.

"Predmetna ograda je postavljena na parceli 617/1 KO Budva u vlasništvu Knežević Stanka iz Budve, u cjelini. Netačna je tvrdnja da postavljena ograda uzurpira trotoar susjedne zgrade i da je ugrožena bezbjednost prolaznika. Vlasnik je samo na svome privatnom zemljištu i u okviru svoje katastarske i urbanističke parcele postavio ogradu", navodi se u reagovanju vlasnika dostavljenom redakciji.

Knežević navodi da "investitor susjedne zgrade u kojoj živi anonimni čitalac reporter nije obezbjedio adekvatan prolaz, iako je na to bio obavezan, tako da su sve neprilike stanara susjedne zgrade prouzrokovane radnjama investitora, a ne ogradom koju sam ja postavio na svom zemljištu".

Bonus video: