Bečić: Novinari "Vijesti" uvijek davali doprinost poboljšanju kvaliteta medijske riječi

"Sa željom da nastavite da podižete nivo medijske kulture u Crnoj Gori, još jednom vam čestitam dan osnivanja vašeg štampanog medija"
51 pregleda 9 komentar(a)
Aleksa Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora
Aleksa Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 01.09.2018. 16:44h

Predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić je u svoje i u ime partije čestitao "ND VIjesti" 21. godinu od osnivanja i ocijenio da od puta kojim su "Vijesti" prošle nema boljeg putokaza u kojem smjeru treba da nastave svoje djelovanje.

"Danas teško da iko može poreći da su se vaši novinari svojski trudili da svojim pisanjima daju doprinos unaprjeđivanju kvaliteta medijske riječi koji je uvijek podrazumijevao težnju ka jasnom predočavanju informacija, objektivnosti i nepristrasnosti. U tom smislu, vrijedi istaći i vašu emancipatorsku crtu primjetnu u djelovanju vašeg medija kroz sve ove godine", navodi se u saopštenju Bečića.

On je poručio da svjesni moći, koju "Vijesti" kao jedan od najpopularnijih medija posjeduju, moraju biti svjesni i odgovornosti koja se time nameće i biti primjer na koji način građanstvu treba predočavati stvarnost o kojoj uvijek ima pravo da bude informisana.

"Sa željom da nastavite da podižete nivo medijske kulture u Crnoj Gori, još jednom vam čestitam dan osnivanja vašeg štampanog medija", zaključio je Bečić.

Bonus video: