Husović ostaje u pritvoru

Husović je navodno upao u kabinet nadređene direktorice Direktorata za materijalne resurse Ljuljanaj nezadovoljan premještajem na novo radno mjesto. Trebalo je da ga iz ministarstva vrate u službu u Vojsci Crne Gore
122 pregleda 0 komentar(a)
Emin Husović, Foto: Savo Prelević
Emin Husović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 06.09.2018. 10:11h

Potpukovniku crnogorske Vojske Eminu Husoviću produžen je pritvor zbog pokušaja ubistva Alme Ljuljanaj u prostorijama Ministarstva odbrane 25. juna ove godine.

To je “Vijestima” potvrdio branilac Husovića, advokat Dalibor Tomović.

On je osumnjičen za krivična djela pokušaj ubistva i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Kod tužioca se branio ćutanjem.

Husović je navodno upao u kabinet nadređene direktorice Direktorata za materijalne resurse Ljuljanaj nezadovoljan premještajem na novo radno mjesto. Trebalo je da ga iz ministarstva vrate u službu u Vojsci Crne Gore.

Navodno je potegao pištolj govoreći joj “ubiću te”, nakon čega je njihov kolega uhvatio pištolj i spustio ga ka podu kako bi spriječio tragediju. U tom trenutku Husović je pucao, ali je metak završio u podu.

Iz Ministarstva odbrane su ranije potvrdili da je upotrijebio vatreno oružje, da nije bilo povrijeđenih i da nije pričinjena materijalna šteta.

Preporučujemo za Vas