Višesatna isključenja struje

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati
379 pregleda 1 komentar(a)
isključenja struje, Foto: Shutterstock
isključenja struje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 30.08.2018. 05:49h

Djelovi više opština biće nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

Nova brojila u Rožajama dobiće Sandžačka, Halilovići, Jaha Kurtagića, Ibarac, ulice 30. septembra i Oslobođenje bb, Šusteri i Hurije.

U Pljevljima, nova brojila će dobiti Borovica, Šumane, Ljuće, Zenica, ulice Mila Peruničića, Prijepoljska, Drvarska br. 60, Kralja Petra, kao i Zabrđe, Gotovuška i Šula.

U Podgorici, zbog radova na mreži, od devet do 13 sati, bez struje će biti dio Vranića (okolina balona za fudbal), od osam do 14 sati Termoelektro, dio oko Cijevne, hladnjača „Krstović“, Balijače, benziska pumpa „Cijevna“, servis „Vujačić“ i hladnjača „Novaković“.

Bez struje će, od osam do 13 sati, ostati Malo Brdo i Momišići (kratkotrajna isključenja)

U Cetinju, od devet do 15 sati, bez struje biće Čevo, Lastva Čevska, Resna i Ćeklići, a od osam do 15 sati Dubova i Smokovci.

U Nikšiću, od devet do 15 sati, bez struje ostaće Rojevići, Prisoje, Zakurljaj, Gornje Polje, Podkraj, Grahovo, Tospude, Rokoči, Trešnjevo, Repetitor i dio Ozrinića (Prlo).

U Kotoru, od devet sati do devet sati i 30 minuta, bez struje biće Perast.

U Herceg Novom, od osam sati i 30 minuta do deset sati i 30 minuta, bez struje će ostati dio Meljina i dio Zelenike kod Nakićenovića, a od devet do 11 sati Žlijebi i Kumbor.

U Plužinama, od osam do 18 sati, bez struje biće Gornja Brezna i Lug, od deset sati do 13 sati i 30 minuta Polja Pejovića.

Bez struje će, od 11 do 13 sati, ostati Bajovo Polje.

U Beranama, od devet do deset sati, bez struje će biti ulica 13. jula i Svetosavska, Pijaca, market „Ananas“, Benzinska pumpa i područje prema marketu „Voli“, a od deset do 11 sati naselje iznad Stadiona i OŠ „Vuk Karadžić“ i ulica 29. novembra.

U Petnjici, od osam sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje će ostati Dobrodole i Gornja Vrbica.

U Plavu, od osam sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće Rudo Polje.

U Rožajama, od osam sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostaće Seošnica.

U Bijelom Polju, od devet do 15 sati, bez struje će biti Lješnica i Lisičine.

U Kolašinu, od deset sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje će ostati Jasenova, Ocka Gora, Cerovica, Trešnjica, Višnja, Velje Duboko, Međuriječje, Smolice, Mrtvo Duboko, Bulje, Andrijevo i Rovca.

U Mojkovcu, od deset do 13 sati, bez struje biće Žari.

U Žabljaku, od devet do 17 sati, bez struje ostaće Vukodo, Kujundžić, Provalija, Bukovica, Borovac, Vrtoč Polje i Gorsko Oko, a od osam do 16 sati Razvršje, Motički Gaj, Usijek, restoran „Izvor“, Smrčevo Brdo, Pošćenski Kraj, Pašina Voda, Kovčica, Vukodo, Provalija, Buklovica, Vrtoč Polje i Borovac.

U Pljevljima, od osam do 18 sati, bez struje biće Zabrđe i Borovica.

Bonus video: