Ukrajincu fraktura vilice zbog nadoknade za održavanje ulaza?

U drugom slučaju, uhapšen je V.M. (18) iz Podgorice, zbog sumnje da je nanio lake tjelesne povrede N.R. (18) iz glavnog grada. Sumnja se da je V.M. iz kuhinje oštećenog, bez razloga, uzeo nož dužine devet cetimetara i ubodom nanio povrede N.R. u predjelu nadlaktice
163 pregleda 1 komentar(a)
tuča, pesnica, Foto: Shutterstock
tuča, pesnica, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 10.09.2018. 13:54h

Dvije osobe su uhapšene u Podgorici zbog sumnje da su počinile krivična djela teška tjelesna povreda i laka tjelesna povreda.

Podgorička policija je 9. septembra uhapsila S.B. (31) iz tog grada zbog sumnje da je O.D. (24) iz Ukrajine nanio teške tjelesne povrede.

Kako navode iz UP, sumnja se da je, 8. septembra oko 23.30 časova u ulazu jedne stambene zgrade nasrnuo na O.D. zbog plaćanja nadoknade za održavanje ulaza zgrade.

"S.B. je, kako se sumnja, oštećenom zadao nekoliko udaraca stisnutom pesnicom u predjelu lica, usljed čega je O.D. zadobio teške tjelesne povrede u vidu frakture vilice", stoji u saopštenju Uprave policije.

U drugom slučaju, uhapšen je V.M. (18) iz Podgorice, zbog sumnje da je nanio lake tjelesne povrede N.R. (18) iz glavnog grada. Sumnja se da je V.M. iz kuhinje oštećenog, bez razloga, uzeo nož dužine devet cetimetara i ubodom nanio povrede N.R. u predjelu nadlaktice.

Bonus video: