PREKO 200 NASLOVA U PONUDI

Apple kupuje Texture, "Netflix za časopise"

Texture donosi preko 200 najboljih svjetskih časopisa, pružajući jednostavan način za korisnike da čitaju visokokvalitetne priče i omiljene naslove
0 komentar(a)
tablet, Foto: Shutterstock
tablet, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 31.01.2019. 17:07h

Kompanije Apple objavila je da je potpisala ugovor u kupovini aplikacije Texture, pretplatničkog servisa za digitalne magazine kompanije Next Issue Media LLC koja korisnicima omogućava neograničen pristup svojim omiljenim naslovima za jednu mjesečnu pretplatu.

Texture donosi preko 200 najboljih svjetskih časopisa, pružajući jednostavan način za korisnike da čitaju visokokvalitetne priče i omiljene naslove, prenosi B92.

Korisnici tako uživaju u časopisima koje poznaju i vole kao što su „Elle“, „People“ i mnogi drugi, ali otkrivaju i mnoštvo novih sadržaja. 

“Uzbuđeni smo što će se Texture pridruđiti kompaniji Apple zajedno sa impresivnim katalogom časopisa mnogih vodećih svjetskih izdavača“, rekao je Edi Kju, potpredsednik Applea za internet softvere i usluge – “Mi smo posvećeni kvalitetnom novinarstvu iz pouzdanih izvora i omogućavamo časopisima da nastave proizvodnju zanimljivih priča za svoje korisnike“.

Od svog lansiranja 2010. godine, Texture je postala vodeća multi-naslovna pretplatnička usluga koja omogućava korisnicima da odmah pristupe nekim od najčitanijih časopisa u svijetu. Štaviše, Texture je od strane App Storea proglašena za najinovativniju aplikaciju za iOS korisnike iOS prošle godine.