Zaplijenjeno 51 kilo marihuane, osumnjičeni pobjegao u Albaniju

Obilaskom terena u reonu Korita - Miljac, policajci su u neposrednoj blizini granice primijetili osobu koja je na leđima nosila džak. Kako je počinitelj bio blizu granice, uspio je da pobjegne preko granične linije na albansku teritoriju, a pri bijegu od policijskih službenika džak je ispustio na crnogorskoj teritoriji
164 pregleda 6 komentar(a)
Marihuana, Foto: Shutterstock
Marihuana, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 08.08.2018. 13:23h

Službenici Odjeljenja granične bezbjednosti Tuzi, danas su u mjestu Miljac u blizini granice sa Albanijom zaplijenili oko 51 kilogram marihuane, saopšteno je iz Uprave policije.

Obilaskom terena u reonu Korita - Miljac, policajci su u neposrednoj blizini granice primijetili osobu koja je na leđima nosila džak. Kako je počinitelj bio blizu granice, uspio je da pobjegne preko granične linije na albansku teritoriju, a pri bijegu od policijskih službenika džak je ispustio na crnogorskoj teritoriji.

"Džak je izuzet i predat službenicima Odsjeka za borbu protiv droge. U njemu se nalazilo 50,8 kg materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana", saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, kao i granična policija Albanije.

Crnogorska policija u komunikaciji sa albanskom radi na identifikovanju lica koje je prokrijumčarilo džak sa marihuanom.

Bonus video: