Krciću dvije godine zatvora zbog nedozvoljenog držanja, proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga

Policija je pronašla u staklenoj tegli 13,90 grama marihuane, u ložištu u šporetu na drva u tri ručno napravljena zamotuljka još 598,93 grama i još 16,78 grama u dnevnom boravku
269 pregleda 1 komentar(a)
Sud, presuda, Ilustracija, Foto: Boris Pejović
Sud, presuda, Ilustracija, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 16.11.2018. 16:12h

Šemso Krcić (51) iz Gusinja osuđen je na dvije godine zatvora zbog krivičnog djela nedozvoljeno držanje, proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Njemu je opštužnicom stavljeno na teret da je 19. aprila ove godine u svojoj porodičnoj kući u selu Kruševo kod Gusinja držao drogu.

Policija je pronašla u staklenoj tegli 13,90 grama marihuane, u ložištu u šporetu na drva u tri ručno napravljena zamotuljka još 598,93 grama i još 16,78 grama u dnevnom boravku.

Inače on je početkom godine osuđen u Višem sudu na sedam mjeseci zatvora takođe zbog krivičnog djela neovlašćeno držanje, stavljanje u promet i proizvodnja opojnih droga. NJemu je kaznu izreklo vijeće bjelopoljskog Višeg suda, kojim je predsjedavao Šefkija Đešević. Prema navodima iz optužnice, policajci su 23. decembra prošle godine u Krcićevoj kući pronašli 267,1 gram marihuane.

Bonus video: