U ovoj mobilnoj mreži turiste očekuje mnogo povoljnosti

"Ono što paket čini najboljim na crnogorskom tržištu je da dopunom računa korisnik dobija još 100GB Interneta, a iznos dopune slobodno troši"
97 pregleda 2 komentar(a)
mobilni telefon, smartfon, Foto: Shutterstock
mobilni telefon, smartfon, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 12.06.2018. 13:20h

U susret turističkoj sezoni kompanija m:tel je i ove godine pripremila mtel turist prepaid paket, koji sadrži 100GB Interneta za potrošnju u toku 7 dana. Pored ovog 10GB Interneta za neograničen pristup društvenim mrežama: Facebook, Viber, Instagram, Twitter, What’s App, Wikipedia i mondo GO u toku 15 dana od dana aktivacije kartice.

"Ono što paket čini najboljim na crnogorskom tržištu je da dopunom računa korisnik dobija još 100GB Interneta, a iznos dopune slobodno troši", saopšteno je iz kompanije m:tel.

Dodaju da paket omogućava i pristup posebnom meniju *105#, sa super ponudom za turiste:

  • 3GB Interneta 7 dana - 3,9 eura
  • 5GB Internet 15 dana - 4,9 eura

Kupovinom m:tel turističkog paketa korisnik dobija 1 euro inicijalnog kredita, koji slobodno troši.

"Napominjemo da se kartica aktivira pozivom, SMS-om ili Internet sesijom. Preostali Internet iz aktivnih ponuda provjerava se ukucavanjem kratkog koda: *108#. Internet resursi važe za potrošnju u Crnoj Gori. Akcija je namijenjena karticama aktiviranim.do 30. 09 .2018.godine", saopšteno je iz m:tela.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u, kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Bonus video: