DIGITAL TAKEOVER 13. MARTA U ZAGREBU

Peter Corbett prvi predavač

Svojim predavanjem na konferenciji Digital Takeover odvešće vas na čarobno putovanje kroz nove mogućnosti kako za proizvođače i programere, tako i za preduzetnike i stručnjake za marketing
0 komentar(a)
Digital takeover, Foto: Digitaltakeover.hr
Digital takeover, Foto: Digitaltakeover.hr
Ažurirano: 19.02.2018. 12:46h

Za Corbetta bez sumnje možemo reći da je inspirativan lider bogatog iskustva koji uspješno povezuje veliku i kreativnu tehnološku zajednicu. Osnivač je iStrategyLabsa, digitalne agencije koja razvija rješenja za najrazličitije izazove klijenata. Njegovi radovi osvajili su brojne nagrade i priznanja, a među njima čak 20 Lavova iz Kana. BizBash ga je 2015. proglasio najinovativnijom osobom za evente, a tri puta je proglašavan i najuticajnijom osobom mlađom od 40 godina iz Washingtona.

U svojoj karijeri sarađivao je s vodećim svjetskim brendovima i osmislio globalne kampanje za General Electric, Facebook, Google, Disney, Audi, Coca-Cola, Ford, Intel, Microsoft i druge. Savjetuje stotine tehnoloških firmi i startupova širom svijeta.

Svojim predavanjem na konferenciji Digital Takeover odvešće vas na čarobno putovanje kroz nove mogućnosti kako za proizvođače i programere, tako i za preduzetnike i stručnjake za marketing.

Digital Takeover otkriva kako se nositi sa inovacijama

Digital Takeover je inovativna platforma najuticajnijeg hrvatskog medijskog branda 24sata, koji predvodi digitalnu transformaciju na hrvatskom tržištu i deo je Styria grupe. Platforma je pokrenuta 2015. i za kratko vrijeme postala je centralno mjesto za digitalnu komunikaciju najuticajnijih decision makera na hrvatskom tržištu.

Ideju digitalne transformacije i poruku važnosti ulaganja u digitalno oglašavanje prenosili smo kroz desetak evenata, predavanja i radionica, koji su okupili više od 1.500 učesnika. Digital Takeover u ovoj godini ima namjeru da osnaži tržište kako bi savladali izazove u svijetu neprestane disrupcije, inovacije i transformacije.

U prodaji su ulaznice

Na vrijeme osigurajte svoje mjesto i budite dio druge po redu konferencije Digital Takeover koja će se održati 13. marta 2018. u CineStaru u zagrebačkom Branimir Centru.

U prodaji su ulaznice u ograničenoj količini, a ponuda po regularnoj cijeni važi do 4. marta 2018. Klikom na link možete kupiti ulaznicu.

Uskoro otkrivamo ostale predavače i paneliste kao i bogat i raznovrstan program. Sve novosti pratite na Facebookuwww.digitaltakeover.hr.

Preporučujemo za Vas