u konkurenciji ribolovci koji su nakon ulova vraćali ribu u vodu

Pokret " Trofej - uhvati i pušti" uručio nagradu Filipu Zekiću

Ovim pokretom i sličnim akcijama, svjesnost o zaštiti prirode, ribljeg fonda i same ekologije postavljamo na veći nivo, sa čime će, kako kažu, nastaviti u daljem periodu.
 

1413 pregleda 0 komentar(a)
Pokret " Trofej - uhvati i pušti", Foto: Privatna arhiva
Pokret " Trofej - uhvati i pušti", Foto: Privatna arhiva

Pokret " Trofej - uhvati i pušti" koji se bavi promociom sportskog ribolova u Crnoj Gori, uručio je nagradu ribolovcu iz Nikšića , Filipu Zekiću za doprinos u promovisanju ovog sporta kao i human odnos prema ribljem fondu!

Pokret je imao za cilj objavljivati video snimke sportskih ribolovaca koji su nakon ulova "vraćali ribu u vodu".

"Pregledom video materijala, komisija pokreta je odlučila da nagradu za predhodnu i ovu sezonu dodijeli Filipu! Naravno, zahvaljujemo se svima koji nam salju slične snimke ulova , odnosno vraćanja ribe u njihova prirodna staništa! Nagradu za ovu priliku su obezbjedili Boris Bulajić ispred firme " Svijet ribolova" , Marko Brajović ispred SRK "Vodene lisice" i Radovan Dragnić ispred pokreta " Trofej - uhvati i pusti"", kaže se u saopštenju.

Filip Zekić
Filip Zekićfoto: Privatna arhiva

Ovim pokretom i sličnim akcijama, svjesnost o zaštiti prirode, ribljeg fonda i same ekologije postavljamo na veći nivo, sa čime će, kako kažu, nastaviti u daljem periodu.  

Preporučujemo za Vas