"velika sramota i tuga"

Carević: Građanskim biroom žele da naprave privid da Opština građanima omogućava ulazak

Odbornik DF Đorđije Vujović kazao je da mu obezbjeđenje nije dozvolilo da preda inicijativu sekretarki SO Mariji Kusovac, te da ga je u holu fizički spriječilo.

11722 pregleda 117 reakcija 9 komentar(a)
Carević prilikom izlaska iz zgrade, Foto: Vuk Lajović
Carević prilikom izlaska iz zgrade, Foto: Vuk Lajović

Marko Bato Carevic ušao je u zgradu Opštine Budva nakon sedam dana, ali mu je obezbjeđenje dozvolilo samo da bude u holu gdje je Građanski biro

Carević je nakon što je izašao iz zgrade, kazao da je u pitanju farsa i da Opština ne radi, nego se stvara privid da se navodno građanima omogućava ulazak.

“Ovdje radi samo Građanaki biro i time žele da pošalju poruku kao da sve normalno funkcioniše. Nije Građanski biro jedino mjesto gdje građani ostvaruju svoj interes, ima puno važnijih stvari. Ovo je jedna klasična farsa, i ovoj je grupaciji očegledno da slušaju svoje političke lidere i rade protiv interesa građana. To je velika sramota i tuga. Pokušao sam da ih obavežem da rade u skladu sa Ustavom i zakonom i da sva ta naređenja koja im se usmeno daju, da stave na papir. Ovo je totalno bezanonje i okupacija koja traje, ali i mi ćemo biti uporni, dolaziti svakoga dana, pozivaćemo građane da dolaze u većem broju, jer ovo je grubo kršenje Ustava”, kazao je Carević.

 

Odbornik DF Đorđije Vujović kazao je da mu obezbjeđenje nije dozvolilo da preda inicijativu sekretarki SO Mariji Kusovac, te da ga je u holu fizički spriječilo.

“Unutra je 15 članova ovezbjeđenja, koji su zatvorili sve prolaze i ne dozvoljaju čak i da ovaj papir, inicijativu dostave sekretarki. Unutra je mučna atmosfera, jedino slavi Snežana Kuč koja je postala nabodni sekretar, pa je unutra organizovala slavlje za njene pristalice. Građani ne mogu da ostvare svoja prava, zaposleni su u stanju šoka, osim Kuč koja slavi danas”, kazao je Vujović.