"Liverovići" pobjednici turnira za Rosu Knežević

Turnir humanitarnog karaktera organizovao je Omladinski pokret Župa, u saradnji sa NVO “Župa u srcu”
158 pregleda 1 komentar(a)
Turnir za Rosu, Foto: NVO Župa u srcu
Turnir za Rosu, Foto: NVO Župa u srcu
Ažurirano: 25.06.2018. 08:05h

Ekipa “Liverovići” pobjednik je turnira u malom fudbalu koji je odigran u nikšićkoj Župi i na kome je učestvovalo sedam ekipa. Pobjednička ekipa je šampionski pehar osvojila dtugu godinu zaredom.

Za ekipu “Liverovići” nastupili su Igor Nikolić, Ratko Bošković, Ratko Ćipranić, Ivan Milićević, Vule Bulatović i Radoje Vulanović, koji je bio najbolji strijelac turnira. Drugo mjesto pripalo je ekipi “Bate Borisov”, dok su treći bili fudbaleri “Parme”. Sudija Radovan Dragnić nije imao puno posla tako da je turnir završen bez žutih i crvenih kartona.

Turnir, koji je organizovao Omladinski pokret Župa, u saradnji sa NVO “Župa u srcu”, imao je humanitarni karakter. Sav novac, nešto preko 280 eura, uplaćeno je za pomoć u liječenju dvadesetsedmogodišnje Nikšićanke Rose Knežević kojoj je za transplataciju bubrega u inostranstvu potrebno preko 60 hiljada eura.

Svi koji mogu da pomognu da Rosa počne život bez aparata mogu da uplate sredstva na broj žiro računa 535-0100100587887-08, Prva banka, i devizni račun 0130500007940.

Galerija

Bonus video: