"VIJESTI" VAM POKLANJAJU

Milice, Ivan, Boško i Jelena idu na online kurseve

Ukoliko želite da dobijete neki od navedenih kurseva potrebno je da pošaljete mejl sa subjectom: Besplatni online kursevi i Vaše ime i prezime na adresu portal@vijesti.me i prvih petoro koji se prijave dobiće pravo da potpuno besplatno pohađaju kurs koji odaberu
83 pregleda 0 komentar(a)
Online kursevi
Online kursevi
Ažurirano: 05.02.2018. 13:23h

"Vijesti" su u saradnji sa kompanijom LINKgroup obezbjedili besplatne online kurseve za usavršavanje profesionalnih vještina.

ITAcademy kao dio kompanije LINKgroup ovim kursevima pruža priliku onima koji žele da se usavršavaju i napreduju da postanu konkurentniji na tržištu i da svoje akademsko znanje prošire praktičnim vještinama koje su danas neophodne za rad.

U ponudi su sljedeći besplatni online kursevi:

● Word

● Excel

● PowerPoint

● Photoshop

● Engleski jezik (nivo prilagođen predznanju polaznika)

Na kurseve će ići Milica Delić, Ivan Simić, Boško Vukićević, Jelena Jovanović i Milica Kavedžić.

Oni su bili među prvo petoro koji su poslali mejl sa subjectom: Besplatni online kursevi i ime i prezime na adresu portal@vijesti.me i dobili pravo da potpuno besplatno pohađaju kurs koji odaberu.

Oni će dobiti na mejl poklon kod sa kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesu na strani prijave dobiće na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje izabranog online kursa. Pozivamo Vas da se aktivno uključite u razvoj svojih profesionalnih vještina kako biste lakše došli do dobro plaćenog posla.