"Dočekajmo sezonu čistiji": Uspješna akcija čišćenja TO Tivat

Akcijom je obuhvaćeno čišćenje plaža Župa, Cacovo i Opatovo, kao i pješačke staze Vrmac koja je prošlog vikenda okošena, a obilazak staze na Luštici planiran je za narednu sedmicu
120 pregleda 1 komentar(a)
dočekajmo sezonu čistiji, Foto: TO Tivat
dočekajmo sezonu čistiji, Foto: TO Tivat
Ažurirano: 24.05.2018. 14:56h

Turistička organizacija Tivat danas je povodom Dana zaštite životne sredine realizovala akciju „Dočekajmo sezonu čistiji“.

Akcijom je obuhvaćeno čišćenje plaža Župa, Cacovo i Opatovo, kao i pješačke staze Vrmac koja je prošlog vikenda okošena, a obilazak staze na Luštici planiran je za narednu sedmicu.

Pored zaposlenih u TO Tivat, u akciji su uzeli učešće učenici V razreda OŠ „Drago Milović“ sa svojom učiteljicom Nevenkom Saveljić i učenici RE populacije u prisustvu Ljuljete Baljaj Vučković i Džafera Brahimija, RE asistenta i medijatora u nastavi.

Tehničku podršku akcijašima pružili su radnici i operativa Komunalnog preduzeća Tivat. Svoj doprinos TO Tivat je dala i akciji „Zeleni dani“ koju sprovodi OŠ „Drago Milović“, pružajući podršku hortikulturnom oplemenjivanju školskog dvorišnog prostora.

Direktorica Gabrijela Glavočić je ispred TO Tivat zajedno sa predstavnicima OŠ, obišla dvorište i donirala sadnicu­­­­­­­­­­­­­­ ­­­­­­masline kao simbola plemenitosti i dobrote, da uljepša dvorište ova obrazovne ustanove.

Galerija

Bonus video: