Policija: Uhapšeno 12 vozača zbog kršenja saobraćajnih propisa

"Ova lica su uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka privedena nadležnom sudiji", saopšteno je iz Uprave policije

2707 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima u toku jučerašnjeg dana uhapšeno je 12 osoba, saopšteno je iz Uprave policije.

- Na znak policijskog službenika u Dalmatinskoj ulici u Podgorici nije se zaustavio S.R. (51), te je kasnije i odbio da se podvrgne alkotestiranju i on je lišen slobode.

- U Podgorici se takođe nije zaustavio na znak policijskog službenika u mjestu Golubovci B.K. (20), a daljom kontrolom je utvrđeno da nema položen vozački ispit. B.K. je lišen slobode.

- Policija je u Nikšiću zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,89 g/kg lišila sobode V.P. (25).

- Sa njim se u vozilu nalazio M.G. (37) protiv kojeg je podnijeta prekršajna prijava zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima - ustupanje vozila kome je istekla važnost saobraćajne dozvole

- U Pljevljima je zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci slobode lišen M.L. (27).

- Ulcinjska policija je lišila slobode A.A. (45) koji je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,30 g/kg

- Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola policija je u Bijelom Polju lišila slobode S.S. (56). On je kontrolisan u mjestu Kruševo, a utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,10 g/kg.

- U ovom gradu je zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima lišen slobode i V.F. (45). iz Mojkovca. On je prilikom kontrole odbio da se podvrgne alkotestiranju.

- Takođe, bjelopoljska policija je lišila slobode i A.Lj. (24) koji je kontrolisan u mjestu Sutivan, a koji se vozilom kretao brzinom od 150 km/h na dionici puta gdje je ograničena brzina kretanja na 60 km/h.

- U Tivtu je lišen slobode A.I., državljanin Rusije koji je upravljao vozilom,a kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,72 g/kg.

- U Baru je policija lišila slobode vozača M.N. (34) kod kojeg je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,80 g/kg.

- U ovom gradu kontrolisan je i O.J. (22) koji je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,39 g/kg.

- Takođe, barska policija je lišila slobode i vozača I.P. (31) koji je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,43 g/kg.

"Ova lica su uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka privedena nadležnom sudiji", saopšteno je iz Uprave policije.

Bonus video: