MINI VODIČ

Vijesti + zajednica: Odgovaramo na najčešća Vaša pitanja

Kroz registraciju u našu zajednicu, dobijate mogućnost pristupa neograničenom broju članaka, opciji komentarisanja i aktivno učešće u poboljšanju našeg sadržaja.

1712713 pregleda 118 reakcija 70 komentar(a)
Foto: Vijesti online
Foto: Vijesti online
Ažurirano: 22.09.2021. 11:17h

Već 10 mjeseci od kako smo pokrenuli našu zajednicu, osluškujemo korisnike i naše članove, i trudimo sa da unaprijedimo Vaše iskustvo sa registracijom. Vaš preko 63 hiljade koji ste nam ukazali najveće povjerenje kroz članstvo u Vijesti +, dugujemo neizmjernu zahvalnost i motiv da i dalje nastavimo da unapređujemo naš sadržaj i benefite koji dolaze uz samu registraciju.

Registracija je brza i jednostavna i beslatna!

Kao jedno od najčešćih pitanja koje dobijamo jeste zbog čega prozor za registraciju se pojavljuje i pored toga što ste se već registrovali? Naime, nakon registracije, potrebno je da budete ulogovani (prijavljeni) preko Vašeg naloga kako bi mogli da iskoristite sve benefite registracije. Često se dešava da uređaj sa kojeg pristupate 'zaboravi' da ste registrovani ili ulogovani, pa samim tim naš korisnički sistem vam prikaže polje za registraciju. Kako bi bili sigurni da ste ulogovani, ikonica profila treba da izgleda ovako:

Vijesti plus
foto: Vijesti online

Još jedno od pitanja koje muči naše korisnike jeste i aktivacija naloga nakon registracije. Naime, nakon što ste prvi put registrovani, potrebno je da kroz period od 48h aktivirate Vaš nalog. Mail koji vam nakon registracije stigne, sadrži link i koji jednostavnim klikom potvrđuje vaš identitet i time kompletirate vaše učlanjenje. Bitno je da zate da sama aktivacija se mora odraditi sa uređaja sa kojeg obično pristupate sajtu vijesti.me i gdje ste već ulogovani, kako bi sistem prepoznao Vaš nalog. Ukoliko nijeste ulogovani a pokušavate da aktivirate profil putem linka u mailu, sistem će vam zatražiti ponovni log-in (prijavu), gdje samo unesete Vaše podatke.

Ukoliko i dalje nijeste postali član naše velike zajednice, u nastavku su i tekstualne i video instrukcije

Kako funkcioniše Vijesti + registracija?

Za sve korisnike koji nisu registrovani će biti aktivan "brojač" članaka. Brojač funkcioniše tako što ograničava ukupan broj dozvoljenih članaka po korisniku u periodu od mjesec dana.

Pristup je omogućen svim naslovnim stranama kategorija i podkategorija, ali će korisnici koji nijesu registrovani imati ograničen pristup od devet članaka za mjesec dana. Pristup sajtu je omogućen svima i nema restrikcija osim na gorepomenute članke.

Sve najvažnije vijesti će uvijek biti dostupne svima i neograničeno.

Cilje ove zajednice jeste da se bolje upoznamo sa našim čitaocima kako bi unaprijedili Vaše iskustvo i zajednički poboljšali naš sadržaj. Tu će takođe biti i određene povoljnosti začlanove zajednice poput nagradnih akcija, personalizovanog sadržaja i slično...

Da direktno pristupite registraciji kliknite OVDJE.

Da direktno pristupite logovanju (Prijavi) ukoliko imate kreiran nalog, klliknite OVDJE.

Sa desktop računara i pretraživača na mobilnom telefonu

Ukoliko se nijeste registrovali, kada kliknete na neku od poruka za samu registraciju, pokazaće vam se formular za registraciju:

Registracija
foto: Vijesti
Registracija
foto: Vijesti

Nakon što popunite formular, na mail će vam stići Aktivacioni kod radi potvrde registracije.

Potrebno je da provjerite vaš inbox i kliknite na dugme 'Aktiviraj nalog' u mailu. Ako se poruka ne nalazi u inbox-u, provjerite "nepoželjne poruke" (spam) ili kategorije Social i Promotion

Klikom na 'Aktiviraj Nalog' vaša registracija i profil će biti aktivirana i samo se nakon toga ulogujte ('Prijavi me').

Registracija
foto: Vijesti

Ukoliko već imate nalog od prije, dovoljno je samo da se Prijavite. Ako imate problema oko lozinke, potrebno je samo da pošaljete zahtjev oko promjene lozinke i ispratite instrukcije.

Registracija
foto: Vijesti

Napomena:

  • Ukoliko ulazite sa više uređaja, a već imate kreiran nalog, potrebno je samo da se 'Prijavite' sa uređaja sa kojeg dolazite na sajt. To radite klikom na ikonicu profila u gorenjem desnom uglu
foto: Vijesti
foto: Vijesti
  • Ukoliko se desi da prilikom Aktivacije naloga, sistem pokaže da je došlo do greške, radi se o maloj korekciji sa naše strane koju treba da uradimo. Vaš nalog je aktiviran samim klikom i dovoljno je da se samo 'Prijavite' preko registrovanog naloga

Registracija preko aplikacije je u procesu izrade i biće aktivna vrlo brzo.

Za bilo kakve dodatne upite, molimo vas da pišete na mail: upiti@vijesti.me

Hvala vam na povjerenju.

Preporučujemo za Vas