Šta je zajedničko za rusku salatu, Nikšićko i film?

Vremena se mijenjaju, ali neke stvari ostaju iste. Jedna od njih je očekivanje da od Nikšićkog Piva uvijek dobijemo nešto novo, zabavno i u trendu, a takođe primjereno aktuelnom epidemiološkom momentu.

40239 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Pivara Trebjesa
Foto: Pivara Trebjesa

Sve sitnije brojimo dane do Nove godine, ali čini se da ovog decembra nikad rjeđe nismo čuli čuveno pitanje „Đe ćeš za Novu?“.

U doba epidemije, odgovor „Kod kuće“ je definitivno u trendu, a takođe i preporuka zdravstvenih vlasti širom svijeta, u pokušaju da se obuzda širenje virusa.

Da to „Kod kuće“ može biti više nego zabavno poručuje nam baš onaj brend koji je tu kad slavimo važne datume i uspjehe, kad nam treba utjeha ili samo odmor nakon napornog dana.

Brend koji nas, jednostavno, razumije – Nikšićko Pivo.

U maniru najpoznatijih svjetskih brendova, Pivara „Trebjesa“ i Nikšićko spremili su nam novogodišnje iznenađenje – nastavak kampanje „Oduvijek moderno“, čije fore poput „Viđi ove što u mjesto trče“ ili čuveno „sokoćalo“ i dalje pamtimo i prepričavamo.

U novom spotu sretamo opet naše stare znance, Sava i Aca, koje mori jedna vanremenska „briga“ - šta činiti za doček Nove godine?

Vještim filmskim jezikom i ovdje se spajaju motivi tradicije i savremenosti, starih i novih životnih stilova, a u gotovo western napetoj sceni dobijamo komični obrt karakterističan za ovaj serijal.

Nikšićko nam daje odgovor na pitanje kako je izgledao doček nove godine u davnoj 1897. godini.

Na ovaj način, kroz spot se prožima i realna istorijska referenca, ovaj put na najmoderniji izum tog doba – film, koji je nastao samo godinu prije nastanka naše najveće pivare.

Mi smo sigurni da uz ova tri „sastojka“, rusku salatu, Nikšićko Pivo i film, doček može biti više nego savršen.

Ne zaboravite na još jednu važnu poruku koju Pivara šalje spotom na digitalnim kanalima, u kojem glumci nazdravljaju sa zaštitnim maskama.

Pogledajte spot kojim nam Nikšićko želi bolju i ljepšu godinu.