TO Tivat promoviše ponudu u regionu

Tzv. “roadshow” promotivna kampanja, inicirana od strane Nacionalne turistilke organizacije Crne Gore, a za cilj ima da turističku ponudu Crne Gore još više približi turistima susjednih zemalja
0 komentar(a)
TO Tivat, Foto: TO Tivat
TO Tivat, Foto: TO Tivat
Ažurirano: 29.05.2018. 12:12h

Turistička Organizacija Tivat je u maju mjesecu započela sa regionalnom promotivnom kampanjom u susret nastupajučoj sezoni.

Svoju ponudu TO Tivta je predstavila na sajmu u Lukavcu u BiH, koji je okupio 130 izlagača iz 10 zemalja, a jedan je od najznačajnijih u Bosni i Hercegovini odakle u Tivat i dolazi veliki broj turista.

Tzv. “roadshow” promotivna kampanja, inicirana od strane Nacionalne turistilke organizacije Crne Gore, a koja ima za cilj da turističku ponudu Crne Gore još više približi turistima susjednih zemalja, započela je predstavljanjem na “Beogradskom Manifestu”, koji se održavao od 25. do 27. maja, na Kalemegdanu.

Kampanja “Uvijek drugačija” privukla je veliku pažnju mnogobrojnih posjetilaca koji su imali priliku da se upoznaju sa novitetima ponude ovogodišnje sezone, cijenama, manifestacijama i raznovrsnim aktivnostima koje ih očekuju širom CG.

“U susret nastupajućim manifestacijama u organizaciji TO Tivat, uz prisustvo perfermorke na štulama i mnogobrojne djece, (jer je ove godine akcenat organizatora upravo stavljen na djeci), upriličen je nezaboravan dan uz balon kreacije i dijeljenje flajera za i Međunaordni karneval u Tivtu, koji nas očekuje već početkom juna, te “In art” festival uličnih performera, koji će se održavati od 25-27.jula”- saopšteno je juče iz TO Tivat.

Turistička organizacija najmenjeg bokeljskog grada je u saradnji sa hotelom “Magnolija” na svom štandu dodijelila i nagradni vaučer za ljetovanje u tom objektu u toku sezone. Sretna dobitnica nagrade je Marija Grujoski iz Beograda. Ovogodišnji manifestacioni sajam, privukao je blizu 80.000 posjetilaca tokom tri dana trajanja.

Nakon Beogradskog Manifesta, predstavnici TO Tivat, ponudu će predstaviti i u Kragujevcu 29. maja, Čačku 30.maja, Subotici 31.maja i Skoplju 2.juna, a cjelokupna kampanja biće završena posjetom Sarajevu i Banjaluci, početkom juna.

Bonus video: