Racija u Baru: Policija pronašla puške, municiju, marihuanu

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, koji je naložio da se protiv M.Ž. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, dok će se u vezi sa pronađenom drogom naknadno izjasniti
415 pregleda 0 komentar(a)
Bar marihuana puške, Foto: Uprava policije
Bar marihuana puške, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 14.06.2018. 12:41h

Barska policija je nakon pretresa porodične kuće M.Ž. zaplijenila dvije lovačke puške, l lovački karabin, pištolj, startni pištolj, municiju i marihuanu.

Protiv M.Ž. podnijeta je krivična prijava.

"Naime, službenici CB Bar su, raspolažući operativnim podacima, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Baru, izvršili pretres porodične kuće M.Ž. (40) iz Bara. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli lovačku pušku tzv. bokericu kalibra 12x70, lovačku pušku marke „Zastava M80“ kalibra 12 mm, pištolj marke „Bereta“ kalibra 9mm, lovački karabin „Zastava“ kalibra 7x64, startni pištolj marke „Bruni Mod 92“ kalibra 9mm, kao i 37 komada municije kalibra 12mm i jedan karabinski metak kalibra 7x64, u ilegalnom posjedu. Takođe pretresom je pronađena i biljna materija tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuna težine 29,4 grama", navode u Upravi policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, koji je naložio da se protiv M.Ž. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, dok će se u vezi sa pronađenom drogom naknadno izjasniti.

Bonus video: