Udes na putu Bar - Ulcinj: Poginuo Elvir Nikezić iz Bara

Prema nezvaničnim informacijama nesrećni mladić je bio u putničkom automobilu koji se sudario sa kamionom na dionici magistrale ispred tunela Ćafe, kod skretanja za naselje Sveti Ivan, nakon čega je došlo do udara još dva automobila-lančanog sudara
1317 pregleda 51 komentar(a)
udes tunel Ćafe, Foto: Čitalac Vijesti
udes tunel Ćafe, Foto: Čitalac Vijesti
Ažurirano: 26.07.2018. 09:10h

U teškom saobraćajnom udesu koji se jutro oko 7.15 dogodio u naselju Zaljevo na Jadranskoj magistrali poginuo je Elvir Nikezić (19) iz Bara.

U barskoj bolnici su primili dvije ženske osobe iz Bara koje su zadobile povrede u udesu, a o čijem karakteru će se ljekari izjasniti nakon pregleda.

Direktor Opšte bolnice Bar dr Dragoslav Tomanović saopštio je "Vijestima" da je Nikezić dovežen u barsku bolnicu bez znakova života.

Prema nezvaničnim informacijama nesrećni mladić je bio u putničkom automobilu koji se sudario sa kamionom na dionici magistrale ispred tunela Ćafe, kod skretanja za naselje Sveti Ivan, nakon čega je došlo do udara još dva automobila-lančanog sudara.

Radovan Đurišić, portparol Osnovnog državnog tužilaštvga Bar saopštio je "Vijestima" da se pod okolnostima koje treba da utvrdi istraga na dionici magistrale u blizini tunela Ćafe desio kontakt tri putnička automobila i kamiona za porevoz vode, te da je jedna osoba sa teškim tjelesnim povredana prebačena u barsku Opštu bolnicu.

Zbog uviđaja prolaz magistralom je bio blokiran i sa obje strane bile su su stvorene kilometarske kolone automobila.

Saobraćaj je na ovom djelu magistrale pušten oko 11:15 časova.

Đurišić je rekao da su se u sva četiri vozila nalazili samo vozači, te da su putnički automobili išli ka Baru, a kamion od Bara.

Kolona je inače od tunela Ćafe, mjesta udesa, bila formirana do mosta Ujtin potok.

Bonus video: