Leskovčanin krao po hotelskim sobama u Budvi?

Prema istom izvoru, on je navodno upadao u sobe u vrijeme dok su u njima boravili studenti - učesnici Turizmijade i da je tada odnosio vrijedne stvari, najčešće mobilne telefone i novac
71 pregleda 2 komentar(a)
slovenska plaža, Foto: Vuk Lajović
slovenska plaža, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 14.05.2018. 17:06h

Budvanska policija uhapsila je Leskovčanina Milhana Perovića (38), koji se sumnjiči da je pljačkao po hotelskim sobama turističkog naselja Slovenska plaža u Budvi.

“Vijestima” je iz te institucije nezvanično rečeno da se Peroviću stavljaju na teret tri teške krađe na drzak način. Prema istom izvoru, on je navodno upadao u sobe u vrijeme dok su u njima boravili studenti - učesnici Turizmijade i da je tada odnosio vrijedne stvari, najčešće mobilne telefone i novac. Uprava naselja Slovenska plaža prijavila je seriju krađa, nakon što su studenti njima prijavljivali da su im nestale stvari.

Pregledom video nadzora i izjavama svjedoka, policijski inspektori iz Budve utvrdili su identitet lopova. Perović je juče uhapšen,a danas će, kako je najavljeno, biti priveden osnovnom državnom tužiocu u Kotoru na saslušanje.

Bonus video: