Danilović Đukanoviću: Samo čovjek bez dostojanstva može zamutiti nesreću i potpaliti vatru, a onda uteći na sigurno

"To je jedini vladar u našoj istoriji koji je komandovao napadom na monahe i monahinje"

46832 pregleda 152 reakcija 88 komentar(a)
Danilović, Foto: Savo Prelević
Danilović, Foto: Savo Prelević

Predsjednik Ujedinjene Crne Gore (UCG) Goran Danilović saopštio je danas da je izjava predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića "Samo čovjek bez dostojanstva dozvoljava sebi da helikopterskim desantom bude uveden u Cetinjski manastir", "samo je jedna u nizu onih sramnih i vješto upakovanih u zaštitu sebe i svog carstva izniklog na narodnoj nesreći".

"Zna on šta je želio i šta je uradio, pa mu se s toga ništa ne može praštati. Samo čovjek bez dostojanstva može zamutiti nesreću i potpaliti vatru, a onda uteći na sigurno. Đukanović je svojoj stolici rasklimanoj zbog vlastite podivljale nesitosti podredio cijelo Cetinje", istakao je Danilović.

On je dodao da je Đukanović "danima huškao pojedince i grupe na sukob sa policijom uzevši pritom sve Cetinjane za taoce".

"Onda se izmakao s ulice u toplo i sigurno jer on tako zamišlja šumu i borbu iz šume. To je jedini vladar u našoj istoriji koji je komandovao napadom na monahe i monahinje. Kad se sve smiri shvatiće Cetinjani da je to jedini usputni i privremeni stanovnik Prijestolnice kojega treba ispratiti tamo odakle je došao. Samo bi čovjek bez dostojanstva gurnuo nekoliko stotina ljudi ispred sebe da nasrću na Manastir, a onda pod zaštitom koja mu pripada, skrajnuo svoju zadnicu u janački Majbah", poručio je Danilović.

Bonus video: