Do ponedjeljka prijave za program za distribuciju tržišnih viškova jagnjadi

Preduzeća koja mogu da se jave moraju imati adekvatan bonitet kod Investiciono razvojnog fonda, a Ministarstvo će to provjeriti službenim putem

3614 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede pozvalo je preduzeća koja su upisana u Registar odobrenih objekata za hranu životinjskog porijekla da se do ponedjeljka prijave za učešće u programu pomoći u distribuciji tržišnih viškova jagnjadi.

„Pozivaju se privredni subjekti koji su upisani u Registar odobrenih objekata za hranu životinjskog porijekla kod Uprave za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove da se jave Ministarstvu i iskažu namjeru da učestvuju u ovoj aktivnosti“, navodi se u saopštenju.

Preduzeća koja mogu da se jave moraju imati adekvatan bonitet kod Investiciono razvojnog fonda (IRF), a Ministarstvo će to provjeriti službenim putem.

Svi zainteresovani mogu se javiti na e-mail: mirsad.spahic@mpsv.gov.me i dopisom na adresu Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Rimski trg 46, 81000 Podgorica.

Program pomoći u distribuciji tržnih viškova jagnjadi i ove godine sprovodiće Ministarstvo poljoprivrede u saradnji sa Ministarstvom finansija i socijalnog staranja i Fondom za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) i sa Savezom udruženja penzionera.

Bonus video: