Spremite se za najveće brzine uz novu kablovsku ponudu m:tel-a

"Ponuda važi uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca, uz odgovarajući tarifni profil"
50 pregleda 0 komentar(a)
kablovska televizija, Foto: Shutterstock.com
kablovska televizija, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 03.11.2017. 15:58h

Kompanija m:tel je pripremila specijalne povoljnosti za nove korisnike BOX paketa, u ponudi koja sadrži najpovoljniju kombinaciju svih telekomunikacionih usluga na crnogorskom tržištu, saopšteno je iz ove kompanije.

"U promotivnom periodu, svi koji odaberu neki od BOX paketa dobijajaju: fiksni telefon na poklon, mogućnost kupovine TV uređaja već od 8 eura mjesečno, 50% popusta na pretplatu šest mjeseci, uz Internet brzine do 100 Mbps! Iz ponude TV uređaja sa super povoljnim iznosom mjesečne rate, izdvajamo modele: TV JVC 43" SmartiVOX TV LED 43“ DSM47OB", navode u M:tel-u.

Kako su u ovoj kompaniji kazali, pored navedenih promotivnih povoljnosti, u zavisnosti od BOX paketa koji odabere i odgovarajuće pretplate, korisnik standardno dobija: besplatne pozive unutar m:tel fiksne mreže, brzinu Interneta čak do 100Mbps, preko 180 najatraktivnijih TV kanala, 5000 minuta ka m:tel mreži, do 100 minuta ka ostalim mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori, kao i 3GB mobilnog Interneta.

"Ponuda važi uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca, uz odgovarajući tarifni profil. Resursi koje korisnik dobija ne važe u romingu", naveli su iz kompanije.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.