Procurio snimak Alekse Bečića! (VIDEO)

Crna Gora ima priliku da vidi ko je i kakav je ZAISTA Aleksa Bečić!

112040 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Demokrate
Foto: Demokrate

Nakon višegodišnje kampanje protiv Alekse Bečića i Demokratske Crne Gore koju vodi, prijetnje njegovih političkih protivnika su se obistinile. Crna Gora ima priliku da vidi ko je i kakav je ZAISTA Aleksa Bečić!

U videu ispod vidimo predsjednika parlamenta u izdanju u kojem nismo navikli da viđamo političare. Bečić je u društvu javnosti nepoznatih ljudi, a kamere su zabilježile sve!

U ovom videu, Aleksa Bečić je zaista u, za političare, nesvakidašnjem izdanju. On normalno razgovara sa produkcijskom ekipom, ne gleda ih sa visine, obraća im se kao čovjek čovjeku. Ovo je i razlog zbog čega i njega i Demokratsku Crnu Goru već godinama napadaju i sa mafijaških pozicija bivšeg režima, ali i politički akteri koji ne pripadaju korpusu njihovih poslušnika i satelita.

U modernom promotivnom spotu za izbore u Prijestonici, Mojkovcu i Petnjici, Bečić šalje poruku mira, potpisuje ono što je njegova partija obećala i uradila, poziva građane na političku participaciju. Radi sve ono što nismo navikli da vidimo od političara.

Ovaj snimak dokazuje i da se radi o jedinom političaru koji ispunjava sva 3 strateška cilja koja je, pred sebe i parlament koji vodi, postavio – unaprijeđenje otvorenosti i javnost rada institucije na čijem je čelu; poboljšanje nadzorne, zakonodavne i kontrolne uloge Skupštine i modernizacija rada Parlamenta tako da postane uistinu evropski i svjetski.

Zato je ovo snimak koji je Crna Gora čekala.

Na njegovom kraju, Bečić poziva građane Cetinja, Mojkovca i Petnjice da na nastupajućim lokalnim izborima pruže povjerenje njegovim kolegama, predstavnicima Demokrata u ovim opštinama.

Pod sloganom za “Crnogorsko, a svjetsko Cetinje” Demokrate su broj 7 na izbornoj listi u Prijestonici.

Pod sloganom “Mojkovac, junački”, Demokrate su broj 4 na listi u Mojkovcu.

Pod sloganom “Nova snaga”, Demokrate su broj 6 na listi u Petnjici.

PROMO