Superiorno WiFi iskustvo na optici, otključani kanali, dodatni Extra TV na više televizora

Uz popust na pretplatu ili poklon telefon, dodatni poklon Telekoma – pojačivač internet signala ili 4G mobilni internet

17591 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telekom
Foto: Telekom

Kućni internet do 500 Mbps na optici, otključani TV kanali tokom šest mjeseci, Extra TV na drugom televizoru u kući, neke su od povoljnosti koje očekuju korisnike Telekom Extra Trio paketa. Uz to, Telekom u znak dobrodošlice novim korisnicima daje i 50% popusta na pretplatu, ili poklon telefon, a superiorni WiFi ruteri zadnje generacije omogućavaju ultrabrzi internet, odličnu pokrivenost i veći broj povezanih uređaja.

Osim toga, novi korisnici i oni koji do kraja aprila produže ugovor, mogu da odaberu i dodatni poklon, u skladu sa svojim potrebama. Korisnici tako mogu da biraju između WiFi pojačivača signala za još bolju pokrivenost u većim prostorima, i besplatnog mobilnog interneta sa 100 GB mjesečno i bežičnim 4G WiFi mobilnim ruterom.

Otključan Extra TV Maxi paket tokom 6 mjeseci korisnicima donosi vrhunski TV sadržaj, a da bi u njemu svi istovremeno uživali iako se omiljeni sportski sadržaj prikazuje u isto vrijeme kada i nova epizoda serije ili najnoviji filmski hit, Telekom daje i besplatnu opremu i Extra TV pretplatu za drugi uređaj tokom trajanja ugovora.

Dvostruko niža pretplata, počevši od 12.49 eura za Extra Trio M paket, u trajanju od 6 mjeseci, ili poklon telefon, očekuju one koji su novi korisnici interneta i Extra TV-a, dok je popust od 3 mjeseca rezervisan za nove korisnike jednog od ova dva servisa.

Za korisnike Extra Trio paketa na optici, povećanje osnovnih brzina u paketima podrazumijeva povećanje brzine interneta do 500/50 Mbps, 200/20 Mbps ili 100/10 Mbps, u zavisnosti da li je riječ o Extra Trio XL, L ili M paketu, kao i od dostupne infrastrukture i tehničkih mogućnosti priključka na lokaciji na kojoj se instaliraju servisi.

Promotivna ponuda važi za nove Extra Trio korisnike kao i one koji do kraja aprila odluče da produže ugovor. Ruteri za 4G internet i poklon telefoni su dostupni dok traju zalihe.

Detalji o novoj ponudi mogu se pronaći na sajtu www.telekom.me