Uhapšen Podgoričanin: Sa maloljetnikom opljačkao kladionicu?

Njih dvojica su osumnjičeni da su u martu ove godine opljačkali kladionicu "Olimp" u Podgorici
137 pregleda 3 komentar(a)
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 06.07.2018. 10:35h

Podgoričanin V.L. (18) uhapšen je zbog sumnje da je zajedno sa maloljetnim sugrađaninom M.T. u martu opljačkao kladionicu.

Kako navode iz Uprave policije, njih dvojica su osumnjičeni da su ukrali 230 eura iz kladionice "Olimp" u Podgorici, kada su maskirani i uz prijetnju nožem, koji je držao V.L, tražili od radnice da im preda novac.

"Ovo krivično djelo je rasvijetljeno zahvaljujući višemjesečnom operativnom radu službenika Stanice kriminalističke policije CB Podgorica, koji su preduzimanjem intenzivnih mjera i radnji na terenu došli do saznanja koja su ukazala na identitet osumnjičenih lica. U saradnji sa nadležnim državnim tužiocem u ODT u Podgorici, sprovedena je potom i kriminalistička obrada. Osumnjičeni V.L. će, uz posebni izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatih izvršilaca, biti priveden državnom tužiocu u ODT u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo, dok će protiv M.T. posebni izvještaj zbog osnovane sumnje da je počinio ovo krivično djelo biti podnijet državnom tužiocu za maloljetnike u ODT u Podgorici u redovnom postupku", stoji u saopštenju policije.

Bonus video: