Pogledajte najbolje ponude trimera i kosačica

Veliki popust na vrijedne proizvode predstavlja sjajnu priliku za uštedu pred početak sezone košenja.

24479 pregleda 0 komentar(a)
Foto: OKOV
Foto: OKOV

Trava će u velikom dijelu Crne Gore uskoro biti zrela za prvo košenje, a ukoliko tragate za novim modelom trimera ili kosačice imamo odlične vijesti za vas.

U toku je Sajam košenja koji organizje kompanija Okov u svojim prodajnim centrima. Samo do subote 2. aprila važiće minimum 20% popusta na preko 100 modela trimera i kosačica. Veliki popust na vrijedne proizvode predstavlja sjajnu priliku za uštedu pred početak sezone košenja.

Izdvajamo pet ponuda koje privlače najveću pažnju kupaca:

1. Benzinski trimer Gardens Best – sa jakim motorom od 2 KS, uz glavu sa najlonom za košenje i dodatnim trokrakim i osmokrakim nožem – garantuju da ne postoji zadatak na koji ovaj trimer ne može da odgovori. Uz njega dobijate i pojas za nošenje, a sajamska cijena iznosi 119,90 eura.

2. Benzinska kosačica Einhell – uz motor zapremine 146 ccm, i snage 2,6 KS, ova kosačica je idealna za održavanje travnjaka površine do 1.200 m2. Moguće je podešavanje visine košenja u 9 nivoa. U toku Sajma košenja ovu kosačicu možete kupiti cijeni od 199,20 eura.

3. Benzinska kosačica bez korpe MTD – jedan od najprodavanijih modela na domaćem tržišu u poslednjih 10 godina, posjeduje integrisani sistem za bočno izbacivanje trave i kvalitetan 4-taktni motor od 2.3 KS. Moguće je podešavanje visine košenja u 5 nivoa - od 35 do 85 mm. Njegova sajamska cijena je 199.90 eura.

4. Samohodna benzinska kosačica Einhell - moćni četvorotaktni Briggs&Stratton motor generiše dovoljan obrtni moment za brzu transformaciju čak i gustog, visokog rastinja u besprekoran travnjak. Pogon na zadnje točkove, koji se može isključiti, obezbeđuje kontinuirano kretanje i olakšava košenje velikih površina. Visina košenja se centralno podešava u 9 nivoa. Robusno kućište je napravljeno od čeličnog lima, a prostrana korpa za travu ima indikator nivoa napunjenosti. Samo u toku Sajma košenja njena cijena iznosi 339,90 eura.

5. Električna kosačica AL-KO – veoma praktičan model koji je pogodan za manja dvorišta – do 500 m2. Ima električni motor snage 1.400 W, a širina košenja iznosi 38 cm. Veoma lako se skladišti zahvaljujući sklopivoj glavnoj ručki. Njena specijalna sajamska cijena iznosi 79,20 eura.

Ako niste sigurni koji model kosačice odgovara vašim potrebama preporučujemo da pročitate ovaj tekst koji će vam pomoći da donesete odluku.

Kompletnu sajamsku ponudu trimera i kosačica pogledajte na sajtu kompanije Okov.