Transparentne komunikacije

Učesnike očekuje ukupno 17 predavanja, 4 radionice i jedna panel diskusija.

1340 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Terme Olimia
Foto: Terme Olimia

Uprkos neprestanim izazovima kriznog komuniciranja i kriznim situacijama, ključ uspjeha svake kompanije brenda, političara ili menadžmenta kompanije leži u transparentnosti komuniciranja.

Kako komuniciraju regionalni i međunarodni stručnjaci, biće riječi na vodećoj specijaloziranoj konferenciji za odnose s javnošću koja se od 01.-04. jun održava u Termama Olimia u Podčetrtku.

Konferenciju će svojim predavanjem otvoriti Francis Ingham, predsjednik PRCA (Public Relations and Communications Association) ; glavni izvršni direktor ICCO (The International Communications Consultancy Organisation ); Izvršni direktor LGCommsa , a učesnike očekuje ukupno 17 predavanja, 4 radionice i jedna panel diskusija.

U sklopu konferencije održava se i Pro Pr Globe Awards gdje će dobitnicima 2020. godine biti uručene nagrade.

Tako će nagradu iz Slovenije dobiti; Ksenija Benedetti, Judita Vrečar, Boris Črnič, kao i grad Žalec kao Vision City.

Nagradu će dobiti i Melina Kamerić i Nino Ćorić iz Bosne i Hercegovine, Dragana Crvenica i Olivera Djukanović iz Crne Gore, Irena Kurtanjek i Dražen Dumančić iz Hrvatske, Grzegorz Szchapanski iz Poljske, Fabio Marando iz Italije, Dick Fedorcio, David Holdstock i Eva Maclaine iz Ujedinjenog Kraljevstva, Maribel Königer iz Njemačke, Dušan Marković iz Makedonije i Carlos Chaguaceda iz Španije.

Uz priznanje, dobitnicima će biti uručene i unikatne statue koje su izradili studenti Akademije Primjenjenih umjesnosti Sveučilišta u Rijeci.