VIVO X80 Pro: Novi telefon sa impresivnim mogućnostima

X80 Pro je dostupan u Cosmic Black boji, koja predstavlja prostrano noćno neba, kao i živopisnu i beskrajnu moć univerzuma.

3238 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Vivo
Foto: Vivo

Kompanija vivo predstavila je najnoviji X80 Pro 5G flagship telefon u Evropi, namjeravajući da korisnicima pruži vrhunsko iskustvo sa novim funkcijama fotografije kinematografskog kvaliteta koje su izrađene u saradnji sa kompanijom ZEISS. U skladu sa visokim standardima profesionalne mobilne fotografije koje je vivo postavio svojom X serijom - X80 Pro, sa svojim umjetničkim bioskopskim režimom, vodećim performansama i tehnološkim inovacijama, predstavlja rezultat traganja za savršenim iskustvom snimanja

vivo X80 Pro sadrži veliki broj noviteta koji pružaju, do sada neviđeno, iskustvo mobilnog fotografisanja i po prvi put, pruža video režime bioskopskog kvaliteta. Vrhunski model kineskog proizvođača pametnih telefona ima praktično sve ključne karakteristike vodećeg modela, ali je fokus uglavnom na kamerama.

Vivo
foto: Vivo

KINEMATOGRAFIJA KAO NIKADA DO SADA

Sistem snimanja izrađen je u saradnji sa kompanijom ZEISS a novi vivo V1+ čip i sočivo na poleđini sa standardnim T* premazom omogućava živopisne, prirodne boje i snimke bioskopskog kvaliteta.

Ekspresivni portretni video snimci sa bokeh-om niske dubine polja omogucavaju jasan objekat na zamućenoj pozadini.

Povećana snaga procesora pruža poboljšanje video zapisa na profesionalnom nivou, čak i u izazovnim uslovima kao što su slabo osvetljenje ili objekti u pokretu.

Visokokvalitetne slike i čist noćni prikaz sa smanjenom refleksijom, mrljama i zalutalom svetlošću u scenama sa složenim osvetljenjem.

Prirodne i bogate boje, visok kontrast i izoštren efekat boja.

Prvoklasno mobilno fotografsko iskustvo koje čini da fotografije postanu remek djela.

X80 Pro ima prednju kameru od 32 MP i sistem sa četiri kamere sa zadnje strane koji se sastoji od “ultra-sensing” kamere od 50 MP sa GNV senzorom i optičkom stabilizacijom slike (OIS), širokougaone kamere od 48 MP, kamere za portret od 12 MP i periskop kamere od 8 MP. Portretna kamera od 12 megapiksela osnovna je nadogradnja koja omogućava poboljšanje i stabilnost videa, dok glavna kamera uključuje ekskluzivno prilagođeni „ultra sensing“GNV senzor za optimizaciju refleksivnosti i smanjenje rastresitog svijetla u kombinaciji sa staklenim sočivom visoke popustljivosti za nisku disperziju i za smanjenje bljeska.

Vivo
foto: Vivo

ZADIVLJUJUĆE PERFORMANSE

Posjeduje Snapdragon 8 Gen1 procesor, E5 Ultra Vision displej i tehnologiu ultra velike komore sa tečnom rashladnom parom što omogućava besprijekorno korišćenje.

Ultrasonični senzor otiska prsta, 80W FlashCharge punjač i 50W bežični FlashCharge punjač poboljšavaju produktivnost i efikasnost.

A novi premijum okvir sa Fluorite AG staklom sa keramičkom obradom i IP68 sertifikatom za prefinjen, ali otporan dizajn.

Dostupno je 256 GB UFS 3.1 memorije za skladištenje.

Ekran je AMOLED, 6,78 inča (17,2 centimetra) i VKHD + rezolucije (3.200 puta 1.440 piksela), sa brzinom osvežavanja do 120 herca i vremenom odziva do 300 Hz.

Ultrazvučni senzor otiska prsta ugrađen je u ekran. Takođe nudi mogućnost zaštite uređaja i pojedinačnih aplikacija sa dva otiska prsta.

Ks80 Pro 5G je otporan na prašinu i vodu (IP68). Pokreće ga operativni sistem Funtouch 12, zasnovan na Android 12. Ima dvostruki stereo zvučnik, podršku za dve SIM kartice, NFC

X80 Pro Dual Stereo zvučnik, zajedno sa svojim moćnim basom, pruža uravnotežen i poboljšan ukupni zvučni efekat, predstavljajući dvostruke zvučnike u vivo X seriju po prvi put evropskom tržištu.

Elegantan vodootporan dizajn sa osvježavajućim izgledom Inspirisana izgledom profesionalnih fotoaparata, kvadratna i kružna estetika koja formira sočivo i ram inkorporirana je u koncept spoljašnjeg dizajna X80 Pro, kako bi podsjetila na sposobnosti profesionalnog fotografisanja X serije. Umetanjem sočiva u motiv kruga, vizuelni dizajn poziva korisnike da vide svijet kroz sočivo kamere i ističe moć profesionalnog snimanja kompanije ZEISS.

X80 Pro je dostupan u Cosmic Black boji, koja predstavlja prostrano noćno neba, kao i živopisnu i beskrajnu moć univerzuma.

vivo X80 Pro biće dostupan u Evropi od 1. jula, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1199 eura.