Na mjestu diskonta Conto otvoren je novi Aroma market na Zabjelu

Od nas više za Vas!

7694 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Aroma
Foto: Aroma

Na mjestu nekadašnjeg diskonta Conto, u ulici Radosava Burića bb, u Podgorici danas je otvoren novi modernizovani AROMA market. Sve kupce danas i u naredna dva dana očekuju popusti od 20 odsto na kompletan asortiman. Od danas do subote, pored velikih popusta obezbjeđene su razne promocije, cjenovne povoljnosti i iznenađenja za najmlađe.

Aroma
foto: Aroma

„Nastavljamo sa modernizacijinom naši prodajnih objekta pa će mještani naselja Zabjelo imati priliku da svoje svakodnevne kupovine obavljaju u jednom ugodnom, modernom uređenom i lijepom ambijentu. Pored kompletno renoviranog enterijera, obogatili smo ponudu sa sekcijom za gotova jela, zatim proširili izbor svježeg mesa iz naše Domaće mesare , voća i povrća, a tu je i već dobro poznata Aroma pekara sa ukusnim pecivima. Market je svojim asortimanom i enterijerom potpuno prilagođen dnevnim i nedjeljnim potrebama za kupovinom, a važno je naglasiti da se cjenovna politika koju smo imali u diskontu Conto neće mijenjati“ saopštili su iz kompanije Domaća trgovina u čijem sastavu posluju AROMA marketi.

Aroma
foto: Aroma

„Vjerujem da vam je poznato da se ispred našeg marketa nalazi i veliko igralište za djecu. Prije nekoliko godina obezbijedili smo sredstva za kompletno uređenje ovog prostora. Kako je važno da djeca i dalje imaju lijepo mjesto za igru odlučili smo da uredimo i popravimo mobilijar kojem je bila potrebna intervencija. U gusto naseljenim urbanim zonama potrebne su zelene površine sa uređenim prostorima za odmor starijih i igru naših najmlađih sugrađana. Zato ćemo i dalje nastojati da igralište ispred Aroma marketa bude lijepo mjesto za dječiju igru“ – dodali su iz ove kompanije.

Vrata ovog AROMA marketa na Zabjelu će biti otvorena radnim danima od 7 do 22 sata.

Dobro došli!

AROMA, sve za tebe!