Ostalo je još dva dana do Diva is Back besplatne radionice!

Tips & Tricks za biznis u eri društvenih mreža

27186 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Coca cola HBC
Foto: Coca cola HBC

Ostalo je još samo dva dana do Coca-Cola podrška mladima predavanja za koje se traži mjesto više! Ako se još niste prijavili, učinite to sad jer vas u srijedu 2. novembra u 16.30h očekuje online radionica sa popularnom regionalnom influenserkom i preduzetnicom Ernom Saljević, na Instagramu poznatijom kao Diva is Back.

Radionica pod nazivom „Tips & Tricks za biznis u eri društvenih mreža“ je besplatna, potrebno je samo da se registrujete OVDJE.

Zašto ne treba da propustite ovu radionicu?

Ko prati Diva is Back na Instagramu svakodnevno može da čuje vrlo korisne savjete o društvenim mrežama, preduzetništvu i ličnom razvoju.

Kako je gradila svoj put na Instagramu, postala prepoznatljiva u tom svijetu, zašto baš svakog dana radi na ličnom razvoju i kako je to dovelo do pokretanja sopstvenog biznisa koji već u prvim mjesecima bilježi sjajne rezultate...sve će to Diva is Back otkriti na radionici.

U okviru ovog interaktivnog druženja, za najpažljivije Coca-Cola HBC Crna Gora pripremila je i korisne poklone.

Više od 2.000 mladih ljudi dio Coca-Cola podrška mladima projekta

Coca-Cola podrška mladima već šest godina mapira one aktuelne teme i dileme u svijetu profesionalnog razvoja mladih i daje odgovore kroz edukativni sadržaj, ali i lekcije, savjete i primjere najuspješnijih.

Više od 2.000 mladih u Crnoj Gori je do danas, u Coca-Cola podrška mladima projektu, kroz besplatnu edukaciju i sadržaj, pronašlo pravi izvor znanja za svoj karijerni razvoj. Nadamo se da smo ih jednako motivisali da se usavršavaju i dalje, koliko i oni nas, da ovu i sve buduće sezone nadograđujemo što kvalitetnijom i korisnijom edukacijom“, kazala je Tijana Grujić, menadžerka za partnerstva sa lokalnom zajednicom u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora.

Ova radionica organizuje se u saradnji Kancelarije za prevenciju bolesti zavisnosti i mlade Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Budva i kompanije Coca-Cola HBC Crna Gora.