U novom Magazinu pročitajte intervjue sa srpskim glumcem Nebojšom Milovanovićem, kreatorkom Tijanom Perović...

U Magazinu pročitajte i priču sa Sim trkačem Lazarom Đorđevićem koji je trenutno najuspješniji na brdskom šampionatu u klasi Fiat 126 MOTO i sa 39 poena daleko ispred svih ostalih takmičara i kaže da ne strahuje za prvo mjesto

10466 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Magazin
Foto: Magazin

U novom broju dodatka Magazin pročitajte intervju sa srpskim glumcem Nebojšom Milovanovićem koji govori o brojnim ulogama u pozorištu, na filmu i televiziji, glumi koja je za njega igra, ulozi Mitrofana Bana u komadu “Čovjek visine”.

Čitajte i razgovor sa kreatorkom Tijanom Perović koja će, iako se već neko vrijeme bavi modom, prvu reviju imati 23. decembra u okviru Bazar Fashion Showa. Njeni modeli namijenjeni su ženama koje vole da istaknu svoje atribute, a smatra da ono što nekom lijepo stoji ne može da izađe iz mode.

U Magazinu pročitajte i priču sa Sim trkačem Lazarom Đorđevićem koji je trenutno najuspješniji na brdskom šampionatu u klasi Fiat 126 MOTO i sa 39 poena daleko ispred svih ostalih takmičara i kaže da ne strahuje za prvo mjesto.

Za čitaoce Magazina napravili smo izbor filmova koji su idealni da ih pogledate za predstojeće praznike - to su novogodišnje priče kojim se publika uvijek rado vraća.

Svake nedjelje, samo uz Vijesti, čitajte Magazin.

Bonus video: