IDEA: Sa vama kroz život i u 2023.

Praznici su ljepši kada smo zajedno

26879 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA
Foto: IDEA

Ispraćamo posljednji petak u ovoj godini, spremni da u novu zakoračimo sa velikim planovima. Svjetlucava, ukrašena jelka, topli dom, bogata trpeza i prigodni pokloni za naše najdraže samo su dio prazničnog duha.

I recepti su spremni, a ako neka namirnica sa spiska fali, neka to ne pokvari raspoloženje, jer je IDEA uvijek blizu, a tamo vas čeka i posebna, praznična akcija.

IDEA
foto: IDEA

Dok odbrojavamo sate do trenutka kada ćemo s osmijehom dočekati 2023. iskoristimo vrijeme i da se prisjetimo svih trenutaka koji su staru godinu ipak učinili sjajnom. Kako god da su se kockice u njoj posložile, praznici su prilika da u opuštenoj i spontanoj atmosferi sa našim voljenim osobama i prijateljima, napravimo prostor za nove, lijepe uspomene.

Nestrpljivo osluškujući kada će tajmer na rerni najaviti gozbu, ne propustite priliku da u društvu omiljenih ljudi budete kreativni, osmislite zajedničke igre, ili se prosto opustite i ne radite baš ništa.

Idea
foto: IDEA

Sada kada je trpeza konačno postavljena, otvorite i flašu omiljenog vina i nazdravite svemu što je bilo i onome što dolazi. Budite istovremeno zahvalni i na onim manje lijepim trenucima, jer ste ipak iz njih dosta naučili i izašli snažniji.

Vrijeme je za dezert za slađu novu godinu, ali dolazi i ono najzanimljivije – pokloni. Savršeno pakovanje ne postoji, jer je svaki poklon savršen ako je spakovan sa puno ljubavi.

Ako pri kupovini u nekoj od IDEA prodavnica do 31. decembra potrošite preko 10 eura, uz račun dobijate praznični kupon kojim ostvarujete popust 10 odsto na kupovinu koju budete obavljali u periodu od 4. do 14. januara.

Idea
foto: IDEA

Kazaljke na satu polako najavljuju ponoć. Dok se čaše ponovo pune, a sekunde broje ka nuli, ne zaboravite da se prave uspomene nalaze isključivo u našim srcima, pa je jedina obavezna stvar dobro raspoloženje i spremnost da svima koji vam znače u ovim posebnim danima, zagrljajem jasno stavite do znanja.

Jer, praznici su najljepši kada smo zajedno!