Astrološka predviđanja za Crnu Goru za 2023. godinu: Političke i ekonomske bure, napredak u nauci i turizmu

Kako je nova Crna Gora rođenja u znaku blizanaca, do sredine godne pretrpjeće velike potrese na polju ekonomije, politike, zakonodavne vlasti i medija

25199 pregleda 17 komentar(a)
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com

Sudeći po položaju zvijezda državu Crnu Goru očekuje još jedna vrlo nestabilna godina, pogotovo kada je politička scena u pitanju.

Od samog početka godine sve do kraja marta fokus će biti stavljen na velike sukobe unutar Skupštine, na zakonodavnu vlast, ali i na socijalna previranja.

Do 20. januara biće velikih sukoba između neistomišljenika vezanih i za vjeru i politiku. Mogući su i sukobi vjernika. Kulminacija svega što predstavlja iskazivanje nezadovoljstva u bilo kojoj životnoj sferi potrajaće do kraja marta 2023.

Sve će to da bude prepraćeno jakim turbulencijama i promjenama na političkoj sceni, vezano i za sprovođenje pravde nad veoma moćnim ljudima iz različitih oblasti koji su proteklih godina bili skloni različitim malverzacijama.

Veliki broj građana će svoje lično nezadovoljstvo iskazivati izlaskom na ulice i kroz različita okupljanja.

Već od početka godine pa do kraja februara biće riječi o novim izborima koji bi trebalo da se dese do kraja marta. Od aprila situacija će biti malo stabilnija, mada ne još dovoljno na političkoj sceni. Bolja situacija može se očekivati tek od polovine godine.

Kada je riječ o ekonomskoj situaciji, kako u Crnoj Gori tako i na globalnom planu, situacija će biti jako nestabilna do polovine godine. Radiće se na promjenama koje će donijeti manji boljitak od polovine godine.

Ali, kako je nova Crna Gora rođenja u znaku blizanaca, onda će do sredine godne pretrpjeti velike potrese na polju ekonomije, politike, zakonodavne vlasti i medija.

Za razliku od ovih polja života, sve što je vezano za turizam, naučna dostignuća iz različitih oblasti, sport i poljoprivredu imaće pozitivan smjer i napredak.

Pogotovo od polovine godine sve kreće nabolje vezano za turizam jer po položaju planeta se može reci da će turistička sezona 2023. godina da bude jako uspješna. Mada u periodu od samog kraja jula do sredine avgusta malo više bi trebalo pripaziti na saobraćaj, kao i na određene viruse koji će tada da budu prisutni.

Ovo ljeto to jest turistička sezona će da bude izuzetno pozitivna dok se od jeseni očekuje veća povoljnosti vezana za saradnju sa obojenim rasama. Izgledna su ulaganja i investicije pogotovo u oblastima vezanim za prirodne izvore energije, nekretnine, industriju, poljoprivredu... Mada se ponovo od sredine oktobra mogu očekivati problemi koji su povezani sa neistomišljenicima, ali ovog puta više vezano za vjeru. U tom periodu pa sve do kraja novembra biće različitih predloga za rješenje krize, ali se ni oko čega neće moći saglasiti. Može se očekivati izlazak na ulice kao i mogućnost problema i većih komplikacija. Taj period donosi dosta problema oko vjerskih objekata i dokumentacije vezane za njih. Od početka decembra do kraja tog mjeseca očekuje nas kraj ili skoro rašćišćavanje svega što ne donosi dobrobit građanima.

Ipak nas očekuje mirniji kraj godine. Mogu zaključiti da nas čeka jedna veoma dinamična, turbulentna i izazovna godina.

Autor je astrolog

Bonus video: