Sjajne cjenovne povoljnosti u AROMA, CITY i CONTO marketima

AROMA, CITY i CONTO marketi, svim sugrađanima koji slave Božić po julijanskom kalendaru, žele srećan i radostan praznik!

28797 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Domaća trgovina - Aroma
Foto: Domaća trgovina - Aroma

Novogodišnje slavlje je iza nas, pokloni su podijeljeni, dragim osobama smo poželjeli dobro zdravlje i sreću, te da ova godina protekne u ljubavi, razumijevanju i da što više vremena odvojimo za porodicu i prijatelje. Ispred nas je Božić, po julijanskom kalendaru, jedan od najradosnijih hrišćanskih praznika i dan kada je porodica na okupu. Svaki kraj ima svoje običaje i tradiciju, ali ono što je jedinstveno je bogata trpeza sa tradicionalnim jelima koja se prenose generacijama.

U ovim krajevima, centralno mjesto na prazničnoj trpezi je namijenjeno za česnicu tj. pogaču koja se, sa puno pažnje i ljubavi, najčešće priprema po porodičnoj recepturi. Na prazničnom stolu tu je tradicionalna meza sa domaćim sirom, pršutom i maslinama, te sarma, razne salate, sitni kolači, torte i naravno pečenje koje je neizostavni dio trpeze. Za ovako bogatu i raznovrsnu trpezu pažljivo biramo i kupujemo namirnice za pripremu specijaliteta bez kojih se božićna trpeza ne može zamisliti.

Za ukusna i sočna praznična jela tajna je u kvalitetnim sastojcima. U AROMA, CITY i CONTO marketima u okviru Domaće mesare za praznična jela od mesa mogu se naći visoko kvalitetni komadi svih vrsta svježeg mesa zapakovani ili na mjeru, a u većim AROMA i CONTO marketima se mogu kupiti već spremna gotova jela. U toku je i velika novogodišnja i božićna akcija sa sjajnim cjenovnim povoljnostima, a više informacija može se naći ovdje.

Aroma
foto: Domaća trgovina - Aroma

Sve manje slobodnog vremena imamo, a sve više obaveza koje trebamo završiti. I u toj užurbanoj svakodnevnici najljepši trenuci su oni koje provodimo sa porodicom i prijateljima. Upravo je Božić jedan od praznika kada se oko praznične trpeze uz smijeh i radost nižu lijepi i nezaboravni momenti koji se dugo pamte.

AROMA, CITY i CONTO marketi, svim sugrađanima koji slave Božić po julijanskom kalendaru, žele srećan i radostan praznik!