Plesni klub “Beauty” nastavlja sa radom škole plesa i gimnastike

Takmičari će nastaviti sa pripremama za nacionalna, ali i evropska i svjetska takmičenja, kao i mnogobrojne plesne festivale i snimanja za dječiju emisiju “Pčelica”

2014 pregleda 0 komentar(a)
Foto: plesni klub Beauty
Foto: plesni klub Beauty

Plesni klub “Beauty” nastavlja sa radom škole plesa i gimnastike. Takmičari će nastaviti sa pripremama za nacionalna, ali I evropska I svjetska takmičenja, kao I mnogobrojne plesne festivale I snimanja za dječiju emisiju “Pčelica”. U plesnom klubu “Beauty” koji je registrovan kod Uprave za sport i mlade, kao I najbrojniji član Plesnog Saveza Crne Gore, djeca mogu naučiti mnoge plesne discipline , kao što su: performing plesovi ( moderni I jazz balet, show dance) i street plesove ( hip hop, disco dance, disco show, street dance show), i sportska gimanstiku.

Naša parola ove sezone glasi : “Muzika I ples za bolji svijet”. Muzika i ples imaju važnu ulogu u razvoju djeteta. Pogotovo su značajni za dijete najmlađeg uzrasta , jer se tad najviše formira i razvija. Ples značajno utice na process učenja, opažanja, razvoj mozga, organizacione sposobnosti, razvija maštu, kreativnost i cjelokupni nervni sistem.

Plesni klub Beauty
foto: plesni klub Beauty

Ples i muzika namijenjeni su svima bez ograničenja i diskriminacije u odnosu na jezik, nacionalnost, pol, uzrast, socijalni status, kulturu, boju kože.

Ples obogaćuje život I donosi radost da bi svaka osoba trebala njime da se bavi.

Plesni klub Beauty
foto: plesni klub Beauty

U plesnoj skoli Beauty u toku je upis novih članova koji će trajati do 10.februara 2023. Zainteresovani se mogu prijaviti putem društvenih mreža Instagram i facebook Plesna škola Beauty ili u prostorijama OS.” Milorad Musa Burzan “ svakog dana od 17-21h.

Plesni klub Beauty
foto: plesni klub Beauty

Želimo da popularišemo ples kao jednu lijepu aktivnost koja spaja umjetnost , sport I prije svega ljude. Da razvijemo ljubav prema pokretu, zdrav odnos prema sebi I svom tijelu, sportski duh I samopouzdanje kod djece. Važno je da u ovom modernom vremenu kada tehnologija zauzima primat, mobilni telefoni, kompjuteri, kroz ples kao jedan vid aktivnosti podstičemo zdrave stilove života.

Više informacija možete dobiti na broj telefona: 067 447 440