Apelacioni sud prihvatio žalbu Kneževića

Vijeće Višeg suda u Podgorici ranije je prihvatilo žalbu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) i potvrdilo kaznu do dva mjeseca zatvora za Kneževića zbog odbijanja da dostavi podatke o sudiji koji mu je, kako je tvrdio, ponudio da mu za deset hiljada eura ukine presudu zbog napada na policajca 2015. godine
173 pregleda 10 komentar(a)
Milan Knežević, Foto: Savo Prelević
Milan Knežević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.08.2018. 10:18h

Apelacioni sud prihvatio je žalbu advokata Milana Kneževića na raniju odluku Višeg suda u Podgorici, kojom je funkcioneru Demokratskog fronta (DF) bila određena kazna zatvora do dva mjeseca.

Vijeće Višeg suda u Podgorici ranije je prihvatilo žalbu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) i potvrdilo kaznu do dva mjeseca zatvora za Kneževića zbog odbijanja da dostavi podatke o sudiji koji mu je, kako je tvrdio, ponudio da mu za deset hiljada eura ukine presudu zbog napada na policajca 2015. godine.

Predsjedništvo DF-a predalo je ranije žalbu Apelacionom sudu, povodom te odluke Višeg suda.

Predmet je, kako je objavljeno na sajtu Apelacionog suda, vraćen na ponovno odlučivanje.

"Apleacioni sud, rješavajući po žalbi punomoćnika svjedoka Milana Kneževića, donio je rješenje kojim je uvažio predmetnu žalbu, rješenje Višeg suda ukinuo i predmet vratio na ponovno odlučivanje", saopšteno je iz ovog suda.

Bonus video: