Ispred biračkog mjesta svađa, pa ranjavanje nožem; UP: Sukob nema veze sa izborima, osumnjičeni uhapšen

"Policija je lišila slobode S.B. (84) koji je nakon verbalnog sukoba, upotrebom noža nanio povredu svom pastorku D.I. (64), a koji je član biračkog odbora. Sa lica mjesta je izuzet nož", navodi se u saopštenju

68693 pregleda 8 komentar(a)
Sa biračkog mjesta, Foto: Mirko Kotlaš
Sa biračkog mjesta, Foto: Mirko Kotlaš
Ažurirano: 02.04.2023. 14:14h

Podgorička policija je uhapsila S.B. osumnjičenog da je ispred biračkog mjesta broj 17 u ulici Novaka Miloševa nakon verbalnog sukoba, nožem povrijedio pastorka D.I..

Iz Uprave policije "Vijestima" je rečeno da je D.I. zadobio lakše tjeesne povrede.

Kako "Vijesti" saznaju S.B. je na teret stavljeno ubistvo u pokušaju.

Viša državna tužiteljka Snežana Šišević kvalifikovala je napad na D.I. kao ubistvo u pokušaku iz člana 143 Krivičnog zakonika Crne Gore.

Iz policije su naveli da događaj nije povezan sa izbornim procesom, već je riječ o ranijem sukobu između članova porodice.

"Policija je lišila slobode S.B. (84) koji je nakon verbalnog sukoba, upotrebom noža nanio povredu svom pastorku D.I. (64), a koji je član biračkog odbora. Sa lica mjesta je izuzet nož", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Ističe se da je D.I. nakon sukoba prevezen u medicinsku ustanovu.

"U toku su dalje policijsko – tužilačke mjere i radnje", zaključuje se u saopštenju.

CeMI je prethodno saopštio da se ispred biračkog mjesta 17 u centru Podgorice desio incident između dvije osobe koje su se sukobile, te da je intervenisala policija i hitna pomoć.

"Sukob nije povezan sa izbornim procesom", naveli su iz CeMI-ja.

Bonus video: