Slavimo vašu kožu i 60 godina dugu tradiciju njege!

Fenjal – čuvar vaše kože i bogate tradicije!

12547 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Kuća hemije
Foto: Kuća hemije

Fenjal je započeo putovanje inspirisano luksuzom švajcarskog spa ugođaja, davne 1962.godine. Danas, ponosno slave šest decenija dugu tradiciju koja pruža izvrsnu njegu, ali i pečat kvaliteta i stručnosti.

Prepoznatljive i jedinstvene uljane formule koje dubinski hrane kožu ostavljajući je mekom poput svile, nisu bile samo početak, već i kruna skincare svijeta. Prvaci koji su postavili i podigli standarde vrhunskog spa užitka u udobnosti sopstvenog doma.

Fenjal prvake njege i spa užitka možete pogledati ovdje.

Fenjal, Kuća hemje
foto: Kuća hemije

Proslavljajući 60 godina tradicije vrhunskog spa ugođaja, u svim drogerijama Kuća Hemije i Dama, kompletan Fenjal asortiman vas čeka na sniženju od 30%! Slavimo mjesec Fenjala i vaše lične trenutke pažnje, oazom luksuza koju zaslužujete.

Fenjalova strast prema ekskluzivnom spa ugođaju i veganskim sastojcima, inspirisala je čitavu liniju prožetu mirisima vanile i ruže, stvorenu sa jednim ciljem – da probudi sva vaša čula i osjećaj raskoši na koži!

U beskrajno relaksirajuće spa užitke uvešće vas Fenjal kremasta pjena za tuširanje - proizvod koji je oduševio ljubitelje luksuza pružajući vrhunsko iskustvo bogato nahranjene kože, čak i pod tušem. Mirisom koji osvježava i opušta, postavlja standarde svim budućim proizvodima koji će ponosno nositi ime Fenjal i donosi magiju švajcarskih banja baš u vaše kupatilo!

Uz podsjetnik da se svakodnevno možete osjećati posebno, pridružite se milionima širom svijeta koji dijele istu strast Fenjal čarolije….60-godišnja tradicija njege i raskoši čeka da postane i vaša!

Fenjal – čuvar vaše kože i bogate tradicije!

Fantastične popuste kompletnog Fenjal asortimana pogledajte ovdje.

Fenjal, Kuća hemje
foto: Kuća hemije