IT obuke, nikad niže rate i nikad veći popusti!

Iskoristi Last Minute Ponudu i startuj IT sa Quantox akademijom!

29927 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Quantox
Foto: Quantox

Quantox akademija posluje u okviru kompanije Quantox Technology, jedne od vodećih kompanija u regionu koja je na IT tržištu prisutna više od 17 godina. Kao kompanija koja je uvek posvećivala pažnju edukaciji talenata, tokom godina je razvila programe za obuke i napredak programera sa vrlo malo ili bez ikakvog iskustva. Nakon više od 200 obučenih praktikanata, rodila se ideja o formiranju akademije sa mnogim pogodnostima za polaznike koje će im olakšati start IT karijere.

Quantox
foto: Quantox

Prijavite se na kurs Quantox akademije i uštedite jer je u toku velika Last Minute akcija.

Upišite Wordpress obuku uz popust od 50% ili uz ovu ponudu izaberite još jednu obuku po izboru uz dodatnih 20% popusta na drugu obuku.

Ukoliko ste zainteresovani za PHP, sada je pravi trenutak za upis jer je PHP na popustu od 50%.

Ukoliko ste jedni od onih koji su odlučili da steknu napredno IT znanje i upišu Kombo odnosno dve obuke, možete iskoristiti popust od 299 eur i mogućnost plaćanja na 15 mesečnih rata a ako platite u gotovini 2 obuke će vas koštati samo 1499 eur.

I to nije sve, Last Minute ponuda se odnosi i na druge obuke Quantox akademije, pa ako ste zainteresovani za drugu IT oblast 299 eur popusta važi za sve kurseve.

Quantox
foto: Quantox

Budite brzi jer je broj polaznika ograničen. Podsećamo, Quantox akademija nudi mogućnost plaćanja na čak 12 mesečnih rata, a ukoliko se ipak odlučite da platite obuku u celosti dobijate dodatnih 10% popusta.

Obuka se odvija online, na najsavremenijoj Learning platformi kojoj polaznici imaju pristup 24/7 čak 2 godine. Predavači su iskusni stručnjaci u IT svetu posvećeni edukaciji i razvoju kadrova i dostupni polaznicima putem email-a čak i van predavanja.

Sva predavanja na Quantox akademiji su interaktivna, što znači da možete aktivno da ih pratite ali i da aktivno učestvujete u njima, postavljanjem pitanja, dobijanjem dodatnih pojašnjenja, odgovora i stručnih saveta.

Quantox
foto: Quantox

Pored stručnih predavača sa bogatim iskustvom u IT-ju, Quantox akademija vam nudi mogućnost prakse u kompaniji Quantox Technology! U svakom upisnom roku, akademija bira 5 najistaknutijih polaznika sa određenih kurseva i obezbeđuje im adekvatnu praksu.

Ukoliko se praktikanti posebno istaknu i nakon završene prakse produže svoje angažovanje u Quantox Technology i potpišu ugovor o radu, Quantox akademija će vam refundirati pun iznos obuke.

Širok asortiman IT obuka i stručni predavači su samo neki od razloga zašto je Quantox akademija lider u svetu IT obuka! Obezbedite sebi znanje koje vam pruža širok spektar mogućnosti za različite IT poslove. Bilo da želite da postanete Web Developer, Software Engineer, QA, Project Manager ili UI/UX Designer, da li ste apsolutni početnici ili želite da nadogradite već postojeće znanje - Quantox akademija je pravi izbor za vas.

Upisni rok je u toku, a broj mesta je ograničen.

Izaberite obuku po svojoj meri, upišite Quantox akademiju, plaćajte na više mesečnih rata i uštedite uz Last Minute akciju!

PRIJAVITE SE!