Trijumf lojalnosti: prvi krug Euro Petrol nagradne igre donosi pobjednike i sjajne nagrade

Euro Petrol - Tvoj pouzdan saputnik na putu prema nagradi!

27360 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Euro Petrol CG
Foto: Euro Petrol CG

Euro Petrol je sa zadovoljstvom objavio uspješan završetak prvog kruga nagradne igre, pružajući nezaboravno iskustvo dobitnicima. Glavna nagrada, Biciklo, je svečano uručeno srećnoj dobitnici Ivani Čabarkapi, dok su ostali uživali u vaučerima za dodatne povlastice.

Dobitnici prvog kruga:

Euro Petrol
foto: Euro Petrol

Glavna nagrada prvog kruga (Biciklo): Ivana Čabarkapa, spisak naših ostalih dobitnika možete pogledati na linku.

Euro Petrol nastavlja s projektima društveno odgovornog karaktera, fokusiranim na smanjenje saobraćahnih gužvi i promociju zdravog načina života, usko povezanima s našom misijom "Euro Petrol - čista energija".

Nagradna igra nije samo pružila nezaboravne doživljaje, već je i nagradila vjernost kupaca Euro Petrol-a na jedinstven način.

Ovo je bila fantastična prilika da nagradimo naše lojalne kupce, ali i poziv onima koji nas nisu obilazili-posjetili, da to upravo urade. Čestitke svim dobitnicima, kao i zahvalnost svima koji su učestvovali u prvom krugu. Nastavljamo sa još većim entuzijazmom i radujemo se slijedećem krugu nagradne igre!

Nastavite da pratiti Euro Petrol, za buduće uzbudljive nagradne igre i iznenađenja. Vaša podrška je ključ našeg uspjeha, a mi smo ovdje da vam pružimo najbolje iskustvo na putu!

Slijedeći krugovi donose još vrijednije nagrade:

Nastavljamo s iznenađenjima u naredna dva kruga nagradne igre! Euro Petrol će obradovati svoje vjerne kupce još vrednijim nagradama koje će zasigurno ispuniti vaša očekivanja. Pored sjajnih nagrada koje smo već dodijelili, pripremili smo nešto posebno za vas!

Imate priliku osvojiti izuzetne nagrade, poput vaučera za nezaboravne kupovine, elegantnih bicikala za uživanje u vožnji, najnovijeg iPhone-a Pro 15 sa 256 GB memorije i Piaggio Liberty motora koji će vam pružiti nezaboravan doživljaj slobode na ulicama.

Ne propustite priliku! Budite uz nas i učestvujte - slijedeća neodoljiva nagrada može biti upravo vaša! Euro Petrol je posvećen pružanju najboljeg iskustva svojim kupcima, a naša nagradna igra je način da vam se zahvalimo na lojalnosti. Neka vaša avantura s Euro Petrolom bude ispunjena uzbuđenjem i vrijednim nagradama koje smo pažljivo pripremili samo za vas!

Kako učestvovati:

Svi imaju pravo da učestvuju u ovoj uzbudljivoj nagradnoj igri, uz ispunjenje minimalnih uslova! Evo i kako možete osvojiti nagrade:

  1. Sipajte preko 10€ bilo kojeg goriva na našim pumpama ili obavite kupovinu u našim marketima.
  2. Na račun koji dobijete kupovinom u našem marketu ili kupovinom goriva, čitko upišite ime i prezime štampanim slovima, zatim upišite svoj broj telefona.
  3. Račun ubacite u našu kutiju za prikupljanje računa, čime završavate prijavu za nagradnu igru.

Naredni datumi izvlačenja 07.12 i 22.12.2023.

O Kompaniji:

Kompanija Euro Petrol CG je porodična firma sa više od trideset godina iskustva u naftnom biznisu i prodaji robe široke potrošnje. Ponosno ističemo da imamo 50 stalno zaposlenih radnika. Naša posvećenost kvalitetu odražava se kroz saradnju sa vodećim svetskim brendom u naftnoj industriji, a rezultat su - premium aditivirana MaxPower - Plus goriva najnovije generacije.

Točenjem MaxPower goriva osiguravate svom automobilu maksimalnu snagu, prvoklasnu zaštitu, dugovječnost motora, ekonomičnu potrošnju i očuvanje životne sredine uslijed smanjene emisije štetnih gasova.

Na našim benzinskim stanicama nudimo raznovrsna goriva: EuroDiesel, EuroSuper 95, MaxPower EuroDiesel, MaxPower EuroSuper 95 i MaxPower Racing 100.

Kvalitetna goriva i plin, uz vrhunsku uslugu na našim pumpama, prioritet su u funkcionisanju kompanije. Zahvaljujući trudu i predanosti, uspjeli smo da unaprijedimo i podignemo našu uslugu i servis na viši nivo, tokom protekle tri decenije, čak i u izuzetno izazovnim i turbulentnim uslovima na tržištu.

Euro Petrol_Čista energija