Pogledajte ponudu kompanije m:tel za studente

"Kampanja se sastoji u kupovini Odaberi plus 14.8 postpaid paketa koji donosi fenomenalne resurse u okviru pretplate, uz kupovinu jednog od super modela pametnih telefona. Svaki od ponuđenih postpaid paketa uključuje fenomenalne resurse: 150 minuta ka svim mrežama u Crnoj Gori, 1500 minuta i 500 SMS-ova u m:tel mreži i neograničeni Internet"
0 komentar(a)
m:tel, Foto: Mtel.me
m:tel, Foto: Mtel.me
Ažurirano: 16.08.2017. 12:38h

U susret novoj školskoj godini kompanija m:tel je pripremila ponudu za studente.

"Kampanja se sastoji u kupovini Odaberi plus 14.8 postpaid paketa koji donosi fenomenalne resurse u okviru pretplate, uz kupovinu jednog od super modela pametnih telefona. Svaki od ponuđenih postpaid paketa uključuje fenomenalne resurse: 150 minuta ka svim mrežama u Crnoj Gori, 1500 minuta i 500 SMS-ova u m:tel mreži i neograničeni Internet (2GB po maksimalnoj brzini). Studenti sami biraju uređaj sa definisanom ratom od 1 do 5 eura mjesečno uz paket Odaberi plus 14.8, koji u ovoj promo kampanji ima pretplatu u iznosu od 5 eura. Tako da studenti mogu uzeti telefon i mjesečnu pretplatu od 6 eura do 10 eura", navodi se u saopštenju kompanije m:tel.

Telefoni dostupni za mjesečnu pretplatu od 6 eura su Alcatel Pixi 3 i Coolpad Porto S. Za mjesečnu pretplatu od 7 eura u ponudi su Tesla Smartphone 3 i Tesla Smartphone 6.2 Lite, a za 8 eura biraju između modela Coolpad Modena 2 i Samsung G355HN.

Ukoliko se studenti odluče za mjesečnu pretplatu od 9 eura biraju jedan od tri modela iz ponude: Sony Xperia ES, Tesla Smartphone 6.1 i Alcatel Pop 4. Za pretplatu od 10 eura studenti se odlučuju između modela Alcatel Shine Lite i Alcatel pop Up.

Prilikom potpisivanja ugovara student je u obavezi dostaviti indeks na uvid. Prvu ratu plaćaju prilikom potpisivanja ugovora, a ostale rate putem mjesečnih postpaid računa. Sve cijene su sa PDV-om, a ugovor se potpisuje na 24 mjeseca. Akcija traje do isteka zaliha.

Više informacija o ovoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u ,kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Bonus video: